Thursday , June 17 2021

15 Juta Mata Ganjaran BIG Menanti Ahli Celebrity Fitness

Kini anda ada 15 juta alasan untuk terus fit dan sihat! Celebrity Fitness dengan kerjasama Program Kesetiaan AirAsia BIG ingin memberi ganjaran lumayan berupa 15 juta mata ganjaran AirAsia BIG kepada anda!Menjalani gaya hidup yang cergas dan mendapat bentuk badan idaman sangat memberikan kepuasan. Oleh itu, kesungguhan dan keazaman anda ini selayaknya diberikan ganjaran hebat.

Bagi meraikan segala peluh dan lelah, kempen Get Fit ‘n Fly Celebrity Fitness menawarkan mata ganjaran BIG kepada semua ahli di Malaysia dan Singapura. Istimewanya lagi, ahli baru dan ahli sedia ada boleh memperoleh mata ganjaran BIG dengan mudah, hanya mendaftar pelbagai pakej menarik di Celebrity Fitness.Ahli baru Celebrity Fitness akan mendapat 1,500 mata ganjaran BIG dengan serta-merta apabila mereka mendaftar dengan Celebrity Fitness. Bagi ahli sedia ada pula, anda boleh memperoleh 1,000 mata ganjaran BIG sebagai bonus.

DSC_1201

Kemudian, untuk tawaran yang lebih menakjubkan, ahli turut diberikan 150 mata ganjaran  BIG apabila mereka mendaftar dengan pek Get Started di Celebrity Fitness atau 400 mata ganjaran BIG untuk pek Get Results.Bagi anda yang mencari pakej jurulatih peribadi, anda dengan mudahnya bakal memperoleh 150 hingga 2,500 mata ganjaran BIG bergantung kepada pakej yang dipilih. Dengan pakej jurulatih peribadi yang terdiri daripada 10 hingga 100 sesi ini, bermakna lebih banyak anda bekerja keras, lebih banyak mata ganjaran untuk anda.

Bagi memantapkan lagi tawaran ini, terdapat Grand Draw Mingguan dimana terdapat 20,000 mata ganjaran BIG untuk dimenangi! Kempen Get Fit ‘n Fly yang berlangsung selama tiga bulan dari 1 Julai sehingga 30 September 2016 ini sudah pastinya memberikan peluang kepada setiap ahli Celebrity Fitness untuk mengambil bahagian.“Celebrity Fitness amat berbangga untuk menjadi rakan kecergasan yang pertama buat AirAsia BIG. Kami percaya bahawa kecergasan adalah perjalanan yang memberikan inspirasi kerana ia melibatkan badan, minda dan jiwa kita. Kami juga yakin kecergasan ini hampir sama dengan melancong kerana ia membabitkan penerokaan tempat-tempat baharu dan memberikan anda perspektif berbeza dalam kehidupan apabila berhadapan dengan pengembaraan yang unik serta aktiviti yang menyeronokkan,” Kata Scott Brown, Presiden Celebrity Fitness.

DSC_1291

“Kami ingin memberi inspirasi dan galakan kepada ahli Celebrity Fitness dalam usaha mereka menjalani gaya hidup yang lebih sihat dan sebagai ganjarannya, kami memberikan mereka peluang untuk melancong ke destinasi percutian dengan menggunakan mata ganjaran BIG,” tambahnya lagi.Ayuh datang untuk kehidupan yang lebih baik bersama Celebrity Fitness. Jadikan Celebrity Fitness sebagai destinasi kecergasan pilihan dan peroleh ganjaran untuk setiap langkah anda.

Check Also

Anugerah Pemaju Hartanah ASEAN 2020 Iktiraf Para Pemaju Di Rantau ASEAN

Anugerah Pemaju Hartanah Des Prix Infinitus Media ASEAN 2020 telah menganugerahkan lebih daripada 50 gelaran …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!