Friday , September 22 2023

6 Kumpulan Bakal Meriahkan Pre Konsert Padi Reborn di KL Live Jun Ini

Kerinduan peminat tempatan terhadap Padi yang kini dijenamakan semula sebagai Padi Reborn pastinya terubat apabila bakal menjayakan konsert buat julung kalinya di Malaysia sempena konsert perdana Padi Reborn Exclusive Live In KL yang dijadualkan berlangsung di KL Live, Kuala Lumpur pada 30 Jun depan.

Tujuh tahun menyepi bukan satu tempoh yang singkat buat band yang ditubuhkan pada 1997 itu. Ia seperti sesuatu yang tertunda, namun kini seumpama armada membelah samudera, Padi yang cukup dipuja banyak penggemar baik di Malaysia, Indonesia dan Singapura kini kembali mengemudi arah mereka dengan jelas.

Padi Reborn Exclusive Live In KL anjuran Qew Communications Sdn Bhd pastinya akan lebih menarik apabila pihak penganjur turut mengadakan pre konsert sebagai sesi pemanasan untuk peminat serta sobat padi di Malaysia.

Sebanyak 6 buah kumpulan telah di pilih untuk memeriahkan showcase yang bakal berlangsung di The Bee Publika pada 24 Jun nanti.  Antara kumpulan terlibat adalah Pesawat, Oceanlights,Kapow,SOG, Prasasti dan Margosa .

Showcase yang di jenamakan sebagai “Sundaze Pre Party of Padi Reborn Exclusive Live in KL” akan bermula sekitar jam 3 ptg – 7 malam .  Peminat yang ingin menyaksikan persembahan istimewa ini boleh mendapatkan  tiket yang berharga RM25.  Sebarang informasi boleh di ikuti melalui Facebook
https://www.facebook.com/padirebornexc…/
https://www.facebook.com/qewcomm/

6 buah kumpulan :

 

Check Also

GENDANG PATI, KALI INI DI KUALA LUMPUR!

Ini bukan sembarangan ‘gendang’. ‘Gendang’ yang satu ini auranya sejak dulu dahulu dan sampai bila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *