Aizat Bawakan Lagu ‘Terukir Di Bintang’ Di Malam AJL27

Spekulasi siapakah pengganti Yuna untuk membawakan lagu ‘Terukir Di Bintang’ malam Ahad ini kini terjawab apabila Juara Anugerah Lagu ke 24, Aizat diumumkan sebagai penyanyi pilihan.

Aizat akan mempersembahkan lagu tersebut diiringi barisan ahli muzik Yuna sendiri terdiri daripada Efry Arwis (bass), Farhan Fadzlishah (gitar) dan Adil Ali (drum). Mereka kini giat menjalani persiapan saat akhir dalam tempoh 3 hari ini. Keputusan dicapai selepas perbincangan bersama di antara pihak pengurusan Yuna (Yuna Room Records) dan sidang produksi AJL27.

‘Terukir Di Bintang’ hasil ciptaan sepenuhnya Yunalis Zarai, 27, merupakan lagu ke-9 yang akan dipersembahkan pada malam gemilang nanti.

Check Also

Peserta Program Reset Diri Ubah Rezeki 2025 bersama Dr Hisham, Coach Temizi & Ayu Damit di The Mines Resort & Golf Club

PROGRAM RESET DIRI UBAH REZEKI 2025 PERKASA USAHAWAN DENGAN NLP & GROWTH MINDSET

KUALA LUMPUR, 10 SEPTEMBER 2025 – EcoTwin Step Sdn Bhd telah menganjurkan Program Reset Diri …

Hello Bam Bam Drama TikTok 2025

HELLO BAM BAM DRAMA TIKTOK ANGKAT ISU MENTAL DAN TRAUMA

Kuala Lumpur, 10 September 2025 – Hello Bam Bam hadir sebagai drama TikTok CSR yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *