Zo In Sung Bakal Promosikan Drama ‘That Winter, The Wind Blows’ Di Malaysia

Bagi peminat-peminat drama korea ‘That Winter, The Wind Blows’ di Astro ONE HD (Saluran  393), pelakon utama Zo In Sung bakal mengadakan promosi di Kuala Lumpur dan Singapura pada 21 dan 22 Mei 2013 ini. Walaupun drama ini telah tamat siarannya malam semalam namun ia bakal ditayangkan semula pada 1 Jun 2013 di atas permintaan ramai. Masa tayangan adalah pada hari sabtu dan ahad jam 3.15 petang.

Zo In Sung bakal meraikan peminatnya di Kuala Lumpur pada 21 Mei  2013 di Level UG,Upper Atrium,Paradigm Mall jam 7.30 malam manakala pada 22 Mei 2013 di Singapore’s Suntec City Mall, Tropics Atrium jam 7.30 malam. Pelakon yang berusia 31 tahun ini pernah datang ke Malaysia namun ia adalah yang pertama kali di Singapura bakal mengadakan sesi ramah mesra bersama peminat dan media. Pelanggan bertuah ONE / ONE HD berpeluang untuk mendapat akses eksklusif untuk berinteraksi dengan beliau.

Para pelanggan boleh melayari www.onetvasia.com dari 7 Mei 2013 untuk maklumat mengenai bagaimana mereka boleh mendapatkan pas eksklusif terhad dari itu Astro Malaysia, serta SingTel mioTV Singapura dan StarHub TV untuk mendekati dan peribadi dengan Zo Dalam Sung. Bagi Indonesia, pelanggan ONE di venues berpeluang untuk memenangi perjalanan untuk dua untuk menghadiri Zo Dalam Sung bertemu di Singapura pada 22 Mei.

 

 

Check Also

Koleksi baju kurung dan kebaya eksklusif Rizman Ruzaini Raya 2026 di Maison Rizman Ruzaini.

KOLEKSI RIZMAN RUZAINI RAYA 2026: ADUNAN HIKAYAT KLASIK DAN MODERNITI NUSANTARA

Dua dekad mengukuh dalam industri fesyen tanah air, jenama gergasi Rizman Ruzaini sekali lagi membuktikan …

Pelancaran Asian Youth Festival 2026 oleh Timbalan Menteri Pelancongan, Seni dan Budaya di Saloma Kuala Lumpur.

MALAYSIA LANCAR ASIAN YOUTH FESTIVAL 2026: PLATFORM UTAMA SOKONG TAHUN MELAWAT MALAYSIA 2026

Malaysia terus mengukuhkan kedudukannya sebagai hab pelancongan belia di rantau ini dengan pelancaran rasmi Asian …

Leave a Reply