Thursday , February 2 2023

JABRA Lancar JABRA SPORT ROX WIRELESS

Jabra_Sport_Rox_IN_BOX_NA

Nikmati prestasi audio premium tanpa wayar sambil bersenam dengan bebas menerusi produk Jabra Sport Rox Wireless terkini yang telah diperbaharui.

Tahan lasak dan menawarkan prestasi audio premium, Jabra Sport Rox adalah sama dengan produk pemenang anugerah Jabra Rox Wireless. Namun, prestasi produk ini lebih baik dan memenuhi kehendak para peminat sukan yang ingin menikmati muzik sambil bersenam tanpa sebarang gangguan.

Produk Sport Rox ini hadir dengan perlindungan Gred Taktikal (Ketenteraan) IP54 lebih tinggi dan satu armband. Seperti Rox Wireless asal, rangkaian produk sukan ini tampil dengan alat pendengaran Bluetooth in-ear bagi prestasi audio yang lebih mantap.

Jabra_Sport_Rox_Lifestyle_01

Alat pendengarannya diperbuat daripada keluli tulen agar tahan lasak.

Tiada lagi alasan untuk tidak bersenam kerana produk ini terbukti kalis air, ribut, debu dan impak akibat jatuh dengan perlindungan bertaraf piawaian ketenteraan Amerika.

Senarai pilihan EarGels™ dan EarWings™ pula memastikan alat pendengaran ini boleh dipakai dengan selesa dan amat selamat ketika anda bersenam sambil menikmati muzik.

Jabra_Sport_Rox_Lifestyle_02

Pembesar suara yang berkuasa tinggi pula memberi anda prestasi muzik bertaraf dunia menerusi teknologi Dolby®. Hanya dengan satu sentuhan ringkas pada alat pendengaran, anda boleh jawab panggilan atau menyelaraskan volum atau mendengar semula rakaman muzik. Untuk berehat seketika, anda hanya perlu sepitkan alat pendengaran di sekeliling leher untuk menjimatkan bateri. Untuk kembali bersenam dan menikmati muzik, anda hanya perlu tarik serta pisahkan alat pendengaran itu. Bersenamlah dengan bebas tanpa sebarang gangguan wayar. Dapatkan Jabra Sport Rox hari ini dan kecapi gaya hidup baharu hari ini. Fungsi lain termasuk:

 • Padanan mudah fungsi Near Field Communication (NFC)
 • Kualiti audio yang mantap dengan teknologi Dolby® dan aplikasi Jabra Sound memberi prestasi serta dimensi kepada muzik anda. Wujud dan kongsikan senarai lagu pilihan anda dan selaraskan latar penyama.
 • Mikrofon dengan penyingkir bunyi bising bina dalam
 • Bluetooth 4.0
 • Tempoh Berbual: Sehingga 5.5 jam
 • Tempoh Bersedia: Sehingga 18 hari
 • Tempoh Muzik Dimainkan: 6 jam

Jabra_Sport_Rox_wireless_03

Jabra Rox Wireless kini boleh didapati di semua kedai berikut di seluruh negara pada harga RM469.

Senarai kedai di Malaysia:

 1. ALL IT Hypermarket Sdn Bhd
 2. epiCentre
 3. Harvey Norman
 4. Machines
 5. Radioshack
 6. Viewnet Computer System

Check Also

Galaxy Buds2 Pro: Taking Immersive Sound Deeper with Earbuds Built for Comfort

Samsung Electronics’ new Galaxy Buds2 Pro are set to take your everyday listening experiences to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *