Wednesday , December 1 2021

Produk Kecantikan Mylea Melantik Rozita Che Wan Sebagai Duta

Di awal tahun 2021 Syarikat Amylea Group Sdn BHd mengorak langkah dengan melantik pelakon terkenal, Puan Rozita Che Wan sebagai duta untuk jenama Mylea. Majlis sidang media serta menandatangani kontrak khas ini telah diadakan di Hotel Royale Chulan Kuala Lumpur baru-baru ini. Antara yang hadir ke majlis ini adalah pengasas jenama Mylea , Puan Amylia Farhana, pelakon terkenal Puan Rozita Che Wan serta rakan-rakan media.

“Produk Mylea ini telah wujud dari tahun 2012 dan telah banyak membantu para pelanggannya mendapat kulit idaman mereka. Masalah kulit ada pelbagai jenis tetapi masalah yang paling sukar untuk dirawat adalah masalah jeragat. Ini merupakan kelebihan utama produk kami yang mana mampu untuk merawat masalah jeragat,” tegas Puan Amylia.

Produk Mylea ini bermula dari impian seorang peniaga kecil di pasar malam untuk mempunyai jenama sendiri, Tuan Mohd Fakrul sanggup berhempas pulas serta berhujan panas demi menguruskan perniagaan untuk keselesaan keluarga di masa depan.Manakala Puan Amylia pula merupakan sales marketing di sebuah hotel tempatan dan mengambil keputusan untuk berhenti kerja bagi merealisasikan impian beliau untuk mempunyai jenama sendiri.

Dengan perlantikan Puan Rozita Che Wan sebagai duta, ia bakal memperkasakan lagi produk Mylea di pasaran. Ini juga merupakan satu langkah yang baik untuk produk Mylea dalam usaha untuk memasarkan jenama Mylea di peringkat antarabangsa. Jenama Mylea juga telah menerima pelbagai anugerah serta penghargaan antaranya Asia Pasific Super Health Brand sejak 2018 hingga sekarang serta syarikat ini telah berjaya mendapat SME100 AWARDS 2020.

Check Also

Pelbagai Tawaran Terhebat Menanti Pelanggan Sempena Sambutan Ulangtahun Ke-7 Go Shop Menerusi Kempen “Happy Together”

Go Shop, peneraju perniagaan beli-belah dari rumah dan e-dagang popular Malaysia hari ini melancarkan kempen …

2 comments

 1. Fatimahtol Mukminah Awang

  Alhamdulillah

  Sekali guna memang jatuh cinta 🥰🥰

  Nak dapatkan mylea? Bole pm eyna ok.. insha’Allah eyna guide sampai jadi 😉

  K.trganu kita cod, pos seluruh malaysia..

  http://Www.wasap.my/60148053069

 2. Hai sy fana agen mylea..Jika berminat dengan produk mylea atau nak join team kami bole watsap sy☺️

  http://www.wasap.my/60163133200/myleabp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *