Sunday , March 26 2023

Tayangan Ekslusif 2 Episod Terakhir ‘Istikharah Cinta’

Istikharah Cinta

Drama Istikharah Cinta yang telah bersiaran menerusi slot Akasia pada 23 Disember lalu kini bakal berakhir pada 6 Februari (Jumaat), bermula jam 9 malam hingga 11 malam di TV3. Satu majlis tayangan eksklusif dan sesi ramah mesra bersama para pelakon utama seperti Zul Ariffin, Faye Kusairi, Syazwan Zulkifly, Falisha Crossley, Azizul Ammar, Lia Natalia dan ramai lagi akan turut berlangsung esok, di Rasta TTDI bermula jam 8 malam. Orang ramai dijemput hadir bagi memeriahkan lagi tayangan eksklusif episod akhir Istikharah Cinta.

Istikharah Cinta, mengisahkan mengenai Airil yang gagal dalam perkahwinan pertamanya bersama Aiza gagal setelah Aiza keguguran. Airil kembali membuka hatinya apabila bertemu Dina. Kesetiaan mereka diuji apabila Aiza, kembali menagih cinta Airil dan Hanafis, bekas teman lelaki Dina turut Aiza menyesal kerana meninggalkan Airil apabila dia tidak merasa bahagia dengan perkahwinannya bersama Dr. Rizal. Aiza turut berpakat bersama Hanafis, bekas teman lelaki Dina yang dipaksa untuk berkahwin dengan pilihan keluarganya untuk menggagalkan perkahwinan mereka.

Adakah mahligai yang dibina Airil untuk kali kedua bersama Dina akan turut musnah? Saksikan kesudahannya esok (6 Februari) pada jam 9 malam di TV3.

Check Also

Filem Sumpahan Syaitan

Sumpahan Syaitan adalah sebuah filem arahan Roy Krishna, terbitan D-Bay Film Factory & Redfiress Film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *