Menangi 5 Pas Berkembar & Barangan Eksklusif Filem “John Carter”

Pengarah : Andrew Stanton

Pelakon : Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe, Samantha Morton, Mark Strong dll.

Filem sci-fi epik terbitan Disney. Di bawah arahan sutradara Andrew Stanton yang juga merupakan  anugerah Grammy. Di adaptasi dari novel klasik best-selling hasil nukilan penulis popular, Edgar Rice Burroughs.

Bagi sesiapa yang tak familiar dengan filem ni JOHN CARTER cerita fasal seorang bekas kapten perang. John Cater yang ‘tercampak’ ke planet Marikh. Di sana dia berjumpa dengan kaum Tharks. Selain tu, planet tersebut juga dihuni  duak puak bergaduh iaitu ‘Lelaki Merah’ Helium (orang baik) dan Zodango (orang jahat), yang kedua mereka disokong oleh makhluk yang dikenali sebagai yang Therns.

Selepas menyelamatkan Puteri Dejah Thoris dengan menggunakan kuasa barunya, Carter terheret sama dalam  konflik peperangan di kalangan penghuni planet tersebut. Dalam planet yang hampir musnah, Carter mendapatkan nilai kemanusiaannya semula apabila dia menyedari bahawa survival planet Marikh atau dikenali sebagai Barsoom itu  beserta dengan rakyatnya kini terletak di dalam tangannya.

Menelan kos 250 juta USD, John Carter menyuntik adrenalin keterujaan menerusi jalan cerita epik berlatar belakangkan planet yang penuh misteri dan esotik. Di sokong dengan  aksi dan mencabar serta visual-visual kesan khas dan CGI, menggagumkan.

Jawab soalan-soalan di bawah:

5x Pas Berkembar

2x Solar light bernilai RM300.00 (setiap satu)

4x Baju-T bernilai RM250.00 (setiap sehelai)

Soalan 1 :  Berikan 2 nama pelakon utama filem John Carter?

Soalan 2 : Namakan syarikat yang menerbitkan filem ini?

Syarat-syarat penyertaan:

* “Like” Facebook Warisan Chanteq terlebih dahulu..

* Sila email kepada contest@warisanchanteq.com beserta Nama, Alamat, Nick Facebook , No. IC dan No Tel.

* Sila letak tajuk email Contest “John Carter”.

Tarikh tutup penyertaan: 12 Mac 2012

 

 

 

 

 

Check Also

Koleksi barang kemas HABIB bertemakan warisan budaya Malaysia sempena Hari Kebangsaan.

HABIB MERIAHKAN MERDEKA DENGAN KOLEKSI WARISAN MALAYSIA

Sambutan Hari Kebangsaan tahun ini tampil lebih bermakna apabila HABIB memperkenalkan Kempen Merdeka HABIB, sebuah …

C.Rino Halo dan C.Rino Aurelia, koleksi cermin mata hitam baharu daripada Carlo Rino.

C.RINO TAMPILKAN KOLEKSI CERMIN MATA HITAM GAYA HARIAN

Jenama fesyen terkenal Carlo Rino menerusi label C.Rino memperkenalkan dua rekaan terbaharu iaitu C.Rino Halo …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *