Fasha-Jejai Bakal Nikah 27 April Ini

Tahniah buat bakal pengantin baru! Majlis pernikahan aktres jelita Fasha Sandha, 28, dengan kekasih hatinya Rizal Ashram Ramli aka Jejai, 36, akan di adakan di sebuah hotel di ibu negara dan bukan di rumahnya seperti yang dinyatakan Fasha sendiri, sebelum ini. Majlis eksklusif hanya untuk keluarga dan kenalan rapat itu bakal berlangsung pada pada 27 April ini sebagaimana yang tercatat dalam kad undangan perkahwinannya, yang sudah pun diedarkan.

Sementara ada khabarnya mengatakan majlis respsinya pula akan diadakan pada 29 April di Bali, Indonesia yang melibatkan hanya sekitar 100 orang termasuk ahli keluarga dan media.

Mengikut perancangan, busana pengantin pasangan romantis ni mendapat sentuhan pereka tempatan popular, Rizman Ruzaini, manakala kepercayaan untuk menyolek wajah bakal pengantin pula diberikan kepada jurusolek kegemaran ramai artis ternama, Tiar Zainal.

“Persiapan kami lakukan perlahan-lahan memandangkan jadual kerja masing-masing padat namun alhamdulillah semuanya hampir selesai.” – Jejai

Jejai yang merupakan seorang usahawan menyifatkan Fasha seorang wanita yang melengkapkan hidupnya. Hmm…

*Sumber mD & Photo HM

 

Check Also

Keadaan jerebu di Sarawak menyebabkan lima kawasan mencatatkan bacaan IPU tidak sihat.

JEREBU SARAWAK KEMBALI BURUK, LIMA KAWASAN CATAT IPU TIDAK SIHAT

SARAWAK – Jerebu Sarawak kembali menjadi perhatian apabila lima kawasan di negeri itu merekodkan bacaan …

Majlis pelancaran Jelajah Malaysia Digital 2026 di Damansara Damai.

JELAJAH MALAYSIA DIGITAL 2026 PERKASA RAKYAT KE ARAH NEGARA AI

DAMANSARA DAMAI – Jelajah Malaysia Digital 2026 dilancarkan sebagai inisiatif nasional bagi memperkasa rakyat dengan …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *