Amboi!! Cantiknya Erra & Ziana

[media-credit name=”Erra Dan Ziana” align=”aligncenter” width=”600″] [/media-credit]Berapa agaknya umur Erra Fazira sekarang ni yer?  Kalau diikutkan apa yang tertulis kat Wikipedia, Erra ni sebaya dengan Mak Esah. Tapi kalau nak diikutkan dari rupa, Mak Esah kelihatan jauh lebih tua dari Erra. Huwaaa!!! Macammana Erra boleh kekal nampak remaja macam tu?

Erra Fazira

Mak Esah suka betul bila Erra pakai baju warna kurung berwarna kuning tu. Siap dengan skaf warna pink lagi Rasanya sesuai sangat dengan Erra. Nampak ayu gitu.

Gambar Erra dan Ziana ini diambil semasa rakaman Rancangan Konsert Mega Raya oleh Astro yang disiarkan pada Hari Raya pertama yang lepas.

Antara artis yang mengambil bahagian seperti Aznil, Farid Kamil, Jimmy, Elfira Loy, Ana Rafali, Adi Fashla dan ramai lagi.

[media-credit name=”Ziana Zain” align=”aligncenter” width=”600″][/media-credit]Didalam rancangan tersebut Ziana mengenakan baju kurung berwarna hijau muda. Warna kegemaran Mak Esah. Ziana nampak begitu anggun sekali. Mak Esah suka betul dengan lagu Ziana ” Kemelut Di Muara Kasih”. Masa lagu tu tengah top, sehari sampai berpuluh-puluh kali Mak Esah mainkan lagu tu. Tapi kenapa yer kebelakangan ini Ziana agak menyepi?

Banyak lagi gambar Erra, Ziana dan artis-artis lain yang terlibat didalam Rancangan Konsert Mega Raya Astro didalam galeri gambar : Sila klik disini untuk melihat album.

Check Also

HONOR Malaysia Bakal Lancar Empat Produk Baharu Pada 22 April

HONOR Malaysia akan memperkenalkan empat peranti baharu di acara MAGICal Ria Raya pada 22 April …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *