Aru Peruzza & The Republic Hangatkan Sound Of Music

Nama popular seperti Aru Peruzza & The Republic, Farasu, Muck dan Rosewood adalah antara 10 buah kumpulan yang akan beraksi dalam sebuah persembahan istimewa, “Sound Of Music” yang akan berlangsung pada 29 Disember ini.

Konsert yang bermula jam 4 petang hingga lewat malam itu turut menampilkan band underground seperti Shizuka Ben Aman, Riddim Bois, Hater’17, Vixxen, Supersonic dan Jim’s and The ABC Kids akan di adakan di Black Box, Publika Kuala Lumpur.

“Mungkin ramai yang tidak bersetuju dengan percaturan pelbagai genre yang kami cuba ketengahkan, namun kami mempunyai asas yang kukuh kerana satu ketika dahulu banyak gig-gig yang telah menerapkan konsep sebegini”, ujar penganjur dalam satu kenyataan media.

“Setiap kumpulan pasti ada pengikutnya yang tersendiri, malah penyatuan ini lebih membuktikan bahawa seni muzik arus bawah tanah itu tetap menerapkan nilai estetika kepada pemuzik mahupun peminat mereka”, tambah penganjur.

Tiket dijual pada harga RM35 (Pre Sale) dan RM45 jika di beli di pintu masuk pada hari konsert berlangsung. Sebarang pertanyaan sila hubungi 01137603233 atau 019 6940793

 

Check Also

Roh dan Fitrah Bakal Diterjemahkan Menerusi Konsert “Oh Irama Oh Nyawa Kugiran Wak Jeng”

Usah di nilai pada nama yang tampak tidak begitu komersil, tetapi hargailah dan pandanglah pada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *