Beego & Linda Hashim Selamat Disatukan Dengan Sekali Lafaz

Pelakon, Beego atau lebih dikenali Mohamad Aszerul Nizam Abdullah,31 selamat diijab kabulkan dengan aktres, Norhazlinda Hashim,29 atau lebih dikenali dengan Linda Hashim dengan sekali lafaz pada jam 9.26 malam semalam di di Masjid Usamah Bin Zaid, Wangsa Maju, Kuala Lumpur .

Pasangan yang mengenakan persalinan berwarna ‘peach’ ini telah diijabkabulkan oleh Penolong Pendaftar Nikah Cerai Rujuk Wilayah Persekutuan, Ustaz Mohd Nizam Wahab disaksikan oleh ayah pihak perempuan Hashim Yusuf.

Pihak perempuan menerima tujuh dulang hantaran berbalas sembilan kepada pihak lelaki dengan mas kahwin berjumlah RM300 dan wang hantaran berjumlah RM35,000.

Pihak perempuan menerima hantaran berupa sepasang kasut berjenama Quince, tepak sirih, jam jenama Titus, sebentuk cincin, sepasang jubah, set pewangi Burbery dan beg tangan Furla.

Manakaka pihak lelaki menerima seutas jam tangan D&G, sepasang baju Polo, sepasang kasut Bershka, cermin mata Cartier, sebentuk cincin Amporia Armani, set penjagaan diri L’eau D’issey Pour Homme, coklat Hershey’s Rocher dan sirih junjung.

Persalinan pengantin pada malam ini telah ditaja oleh Butik Erins & Erina Sequins.

*credit to Rotikaya

[nggallery id=167]

 

Check Also

PERSATUAN HOTEL BAJET & BISNES MALAYSIA JALIN KERJASAMA DENGAN VENDFUN SDN. BHD

Persatuan Hotel Bajet & Bisnes Malaysia (MyBHA) telah memeterai perjanjian persefahaman (MoU) dengan Vendfun Sdn. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *