CHATIME Raikan Cawangan Ke 100 Di Malaysia

Chatime Malaysia pemegang nombor 1 dalam industri teh moden, hari ini menyambut pembukaan cawangan terbarunya yang sekaligus menjadikan jumlah keseluruhan cawangan kepada 100 di Malaysia, manakala angka global menunjukkan Chatime sudah bertapak dengan 1000 cawangan di seluruh dunia.

Tidak dinafikan lagi sebagai pencetus kepada kegilaan teh moden di kalangan rakyat tempatan terutama golongan muda, budaya teh Chatime telah tercetus dengan mendadak di negara ini, dan dengan sokongan kuat itu serta budaya Taiwan, jenama minuman terunggul itu terus berinovasi dengan produk dan cara penyediaannya dalam usaha menambah pilihan kepada kehidupan rakyat Malaysia sebagai jenama teh gaya hidup paling digemari. “Kami akan konsisten dalam menjadikan setiap cawan teh adalah pengalaman peribadi kepada pelanggan kami. Penyediaan teh kami sangat memenuhi budaya rasa rakyat negara ini dan minuman yang disediakan juga dibuat khas mengikut selera individu,” kata Bryan Loo, CEO Chatime Malaysia.

Chatime Malaysia berjaya mengubah sentimen pengguna terhadap gaya hidup meminum teh dan komited menyokong inisiatif seni tempatan selaras dengan pelan peluasan Chatime di negara ini. Jenama tersebut menyokong penuh rekaan tempatan dengan memaparkan karya seni buatan Malaysia di atas kad ahli Chatime Thirstea, membariskan persembahan dan seminar seni di cawangan Chatime Galleria terpilih dan menyokong projek komuniti remaja seperti acara amal RockCorps Malaysia. Inisiatif terakhirnya adalah Program Chatime Friends yang menjadi satu-satunya inisiatif di Malaysia yang menyokong dan mempromosikan bakat seni yang belum terserlah di semua peringkat dan kategori seni. Aktres muda, Crystal Lee adalah yang pertama dipilih.

Honey Dew Milk Tea & Honey Dew Smootea

Bersempena dengan pembukaan ke-100nya, Chatime akan menganjurkan pelbagai aktiviti. Yang pertamanya adalah pelancaran siri FruiTea Fuel Up! – empat jenis perisa baru yang dicipta berasaskan permintaan peminat di seluruh negara: Pear Juice, Pear Fruit Green Tea, Honeydew Milk Tea, dan Honeydew Smootea. Tambahan minuman baru mula didapati pada 12 Julai 2013. Pada hari yang sama, 100 ahli Chatime Thirstea  di setiap 100 cawangannya akan menerima 100 Bpoints dalam  Thirstea Card mereka. Ia bermakna lebih 1 juta poin disumbangkan Bcard.

Pear Fruit Green Tea & Pear Juice

Pada 20 Julai 2013, Chatime akan mengadakan roadshow di cawangan terpilih di mana Chatime akan menawarkan 100 minuman percuma kepada 100 pelanggan ke pameran tersebut dan cabutan bertuah untuk peluang memenangi telefon pintar, hadiah dan barangan serta 100 Bpoints, sementara Selebri’Tea’ tempatan juga akan menyertainya. Roadshow tersebut ditaja U Mobile, BCard dan ChurpChurp sebagai rakan kongsi sambutan cawangan ke-100. Kemaskini yang kerap akan dimuatnaik ke laman FB Chatime Malaysia, (http://www.facebook.com/chatimemalaysia). 

Untuk maklumat lanjut mengenai Chatime Malaysia, layari http://www.chatime.com.my/.

Check Also

BAZAR RAMADAN HABIB Bermula 22 Sehingga 24 Mac 2024

Sebagai persediaan hari lebaran yang bakal menjelma tidak lama lagi, HABIB berkongsi keterujaan untuk menyambut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *