Contest : MTV EMA 2016

MTV EMA 2016 bakal bersiaran secara LIVE dari Rotterdam di channel MTV pada ISNIN, 7 November jam  3 pagi (TH/WIB) dan 4 pagi (MY/PH/SG). Manakala siaran ulangannya pula pada hari yang sama jam 8 malam (TH/WIB) dan 9 malam (MY/PH/SG). 

EMAS_2016_GFX_POSTER_MASTER_CMYK_LANDSCAPE

Diantara arti-artis yang bakal mengadakan persembahan adalah Bruno Mars, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham dan Zara Larsson. MTV Asia dengan Selebriti Online bakal mengadakan contest MTV EMA 2016 bermula hari ini. Selain menonton di channel MTV, anda juga boleh mendapatkan live update MTV EMA 2016 di Instagram, Snapchat dan Facebook @MTVEMA .

 

Cara-cara menyertai contest ini :

  1. Snap gambar atau rekod video bagaimana anda menonton MTV EMA 2016 tahun ini dengan cara dan caption yang paling kreatif.Anda boleh menghantar lebih dari satu penyertaan tetapi hanya boleh memenangi satu hadiah sahaja.
  2. Anda boleh email nama dan number telefon ke hi@selebritionline.com . Tajuk email ialah Contest : MTV EMA 2016 atau tagged @selebritionline @mtvema serta hastag #MTVxSO #SelebritiOnline dan #MTVEMA di Instagram.

*Pastikan akaun Instagram anda tidak private. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 9 November jam 6 petang. Segala keputusan adalah muktamad.Pemenang akan diberitahu menerusi email.

 

HADIAH-HADIAH

blue
1 x EVOSHeadphone EVOS
mtvjacket
1 x MTV Jacket
mtvjumper
1 x MTV Jumper
mtvtshirt
1 x MTV Lanyard
mtvbag
1 x MTV Bag
mtvlanyard
1 x MTV Lanyard

 

Check Also

MEISKA ADINDA MENSAJIKAN LAGU ‘DURSILA’ UNTUK OST DRAMA MALANG SI PUTERIMEISKA ADINDA

Meiska Adinda, penyanyi muda dan penulis lagu berasa dari Bali, Indonesia, telah berjaya memperolehi pengiktirafan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *