Dengan Sekali Lafaz Diana Danielle Sah Milik Farid Kamil

Alhamdulillah dan tahniah dengan sekali lafaz pelakon Diana Danielle Benson,21 sah menjadi isteri kepada pelakon-pengarah Farid Kamil,31 sebentar tadi.Farid atau nama sebenarnya Farid Kamil Dato’ Dr. Zahari telah dinikahkan oleh Ybhg. Ustaz Haji Daim Jajuli iaitu Pegawai Tadbir Agama /Pendaftar Kanan Daerah Gombak. Majlis ijabkabul telah diadakan di Hotel Flamingo, By The Lake Ampang.

Diana menerima lima dulang hantaran daripada pengantin lelaki yang berupa helmet dan motor monster energy, senaskah Al-Quran dan telekung, sirih junjung, mas kahwin dan cincin.Manakala Farid pula menerima tujuh dulang hantaran iaitu set pewangi Hugo Boss, sebentuk cincin dan wallet, Majalah Polo, mini bike Kawasaki, sireh junjung dan bubble gum towel, manisan dan foto album daripada pihak pengantin perempuan.

Majlis pernikahan ini akan disiarkan secara live eksklusif di Astro Ria jam 9.00 malam, hari ini.Majlis resepsi sebelah pihak perempuan akan diadakan di  pada 30 November 2012. Lokasi akan diberitahu kelak. Sementara majlis sambut menantu dijangka berlangsung pada 12 Disember, dikampung halaman Farid, Jitra, Kedah.

Kredit photo : Rotikaya

[nggallery id=113]

Check Also

HONOR Malaysia Bakal Lancar Empat Produk Baharu Pada 22 April

HONOR Malaysia akan memperkenalkan empat peranti baharu di acara MAGICal Ria Raya pada 22 April …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *