“DROP” Single Inggeris terbaru dari Joe Flizzow

Artis Sony-Kartel, Joe Flizzow telah melancarkan video muzik bagi single Inggeris terbaharunya yang berjudul – “DROP”. Single ini telah diterbitkan oleh Alif (sleeQ) dan telah diadun oleh jurutera audio terkemuka dunia, Chris Athens. Video muzik DROP bakal ditayangkan secara umum di laman sesawang YouTube Vevo SonyMusicKartel pada 24 November 2017.

Muzik video ini telah diarahkan oleh Shimy Julaini dan diterbitkan oleh Joe Flizzow sendiri. Dirakam di beberapa lokasi sekitar Phuket, Thailand, video muzik ini memaparkan tempat-tempat menarik lagi indah yang terdapat di pulau tersebut.

“Saya jatuh cinta dengan keindahan pulau Phuket sewaktu bercuti di resort sahabat saya, Sri Panwa dan terus berkata bahawa saya perlu kembali untuk rakaman muzik video saya yang seterusnya. DROP membawa maksud yang positif, di mana setiap hari kita meraikan kehidupan tidak kira apa jua rintangan yang terpaksa dihadapi,” jelas Joe Flizzow.

Lagu dan video Muzik DROP boleh dimuat turun dan boleh didengari melalui penstriman di atas talian dikesemua landasan digital pada 24 November 2017: Laman sesawang: https://lnk.to/JFDrop

Check Also

MEISKA ADINDA MENSAJIKAN LAGU ‘DURSILA’ UNTUK OST DRAMA MALANG SI PUTERIMEISKA ADINDA

Meiska Adinda, penyanyi muda dan penulis lagu berasa dari Bali, Indonesia, telah berjaya memperolehi pengiktirafan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *