‘ENCHANTEUR LOVE’ ~ Wangian Yang Raikan Setiap Detik Romantik Bersama

Bersandarkan inspirasi frasa Perancis “célébrant l’amour pour toujours” atau “meraikan cinta abadi”, ENCHANTEUR, jenama No. 1 dalam pasaran wangian Malaysia, dengan bangganya memperkenalkan ENCHANTEUR LOVE, rangkaian wangian baharu yang dedikasi khas kepada wanita yang komited dalam percintaan. Kelahiran ENCHANTEUR LOVE meneruskan kesungguhan jenama ini menghasilkan wangian yang meraikan setiap detik romantik bersama yang tersayang agar cinta terus membara.

Berinspirasikan momen penuh makna tatkala wanita menerima permata, ENCHANTEUR LOVE dipersembahkan dengan penutup yang direka khas potongan Zamrud yang menyerlahkan kilauan indahnya sekali gus mengingatkan anda kepada berlian pada cincin yang menjadi ikatan dan ikrar cinta untuk hidup bersama selamanya. Disempurnakan dengan botol kaca yang elegan, perasaan menerima ENCHANTEUR LOVE Eau de Toilette baharu mewujudkan keterujaan serupa saat menerima permata daripada yang tersayang sebagai ikrar meraikan cinta abadi.

ENCHANTEUR LOVE membawakan anda dua haruman signatur, ENCHANTEUR CELEBRATE LOVE Eau de Toilette dan ENCHANTEUR FOREVER LOVE Eau de Toilette, yang dicipta khusus untuk menghidupkan ekspresi berbeza dalam meraikan cinta selamanya.

ENCHANTEUR CELEBRATE LOVE Eau de Toilette

ENCHANTEUR CELEBRATE LOVE Eau de Toilette mengangkat tema keraian cinta bersama. Setiap perlakuan, kecil atau besar membawa seribu makna, mendorong keterujaan dalam hubungan, dan menjadikan setiap detik yang dikongsi bersama istimewa. Perbuatan romantik seperti meninggalkan nota romantik pada peti sejuk sebelum ke pejabat, atau menyediakan makanan bersama-sama mengukuhkan hubungan dan meneruskan ikatan kasih sayang.

ENCHANTEUR CELEBRATE LOVE Eau de Toilette dimulakan dengan percikan segar daripada bergamot, pic putih dan nanas.  Diperkuatkan dengan sentuhan nota yang terdiri daripada Peony Merah dan Buah Markisah, kombinasi bunga dan buah yang melambangkan cinta dan keterujaan hidup bersama.  Haruman ini diakhiri dengan asas kayu cedar hangat, ambar keemasan dan kesturi, nota terakhir yang memberi keselesaan dan kehangatan dalam menyemarakkan rasa cinta.

ENCHANTEUR FOREVER LOVE Eau de Toilette

ENCHANTEUR FOREVER LOVE Eau de Toilette membuka kisah perjanjian sebuah cinta agung. Haruman ini meraikan setiap babak dalam perhubungan, bermula daripada pinangan sehingga sambutan ulang tahun, daripada perpindahan ke rumah baharu bersama kepada sambutan acara bermakna seperti kelahiran cahaya mata pertama.

ENCHANTEUR FOREVER LOVE Eau de Toilette menghimpunkan haruman yang menakjubkan dengan nota sitrus bergamot, lemon dan mandarin yang diadun sempurna bersama kemanisan cassis, nanas dan epal, untuk melambangkan permulaan kepada kehidupan bersama. Haruman kemudiannya berkembang indah menjadi jambangan bunga ros, melur, geranium dan freesia, kombinasi yang menyimpulkan cinta sejati yang menjadi kian dari masa ke masa. Nota asas wangian ini, kesturi dan ambar, menjadi elemen padu haruman ini, sekali gus melengkapkan perjalanan hidup bersama dan mengikat janji cinta abadi.

“Bagi pelancaran ini, kami memilih pasangan selebriti Sazzy Falak dan Nazril Idrus sebagai wajah baharu untuk rangkaian terkini ini kerana perhubungan pasangan ini amat sempurna dengan inspirasi yang diterapkan ENCHANTEUR LOVE. Sazzy dan Nazril adalah pasangan contoh terbaik yang sentiasa berusaha menyemarakkan ikatan cinta mereka, nilai-nilai ini amat menepati keraian cinta ENCHANTEUR dan menjadi definisi kepada cinta abadi bagi ENCHANTEUR.” Ujar Karen Poi, Pengurus Produk Kumpulan Enchanteur dalam ucapannya pada acara perasmian.

Kedua-dua ENCHANTEUR CELEBRATE LOVE Eau de Toilette dan ENCHANTEUR FOREVER LOVE Eau de Toilette dijual pada harga RM31.90 bagi setiap botol 50ml Eau de Toilette. Produk ENCHANTEUR boleh didapati di outlet-outlet utama, pasar raya, pasar raya besar dan farmasi. Untuk keterangan lanjut, sila layari laman web ENCHANTEUR di www.enchanteur.com.my ataupun layari laman Facebook ENCHANTEUR di www.facebook.com/EnchanteurMY

Check Also

MASING MASING VERSI TRADISIONAL,ERNIE ZAKRI DI KELAS TERSENDIRI

Lagu Masing Masing nyanyian penyanyi terkenal Ernie Zakri terus mendapat sambutan hangat bukan saja dalam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *