Evolusi Dan Rekaan Terkini Pada Sony VAIO DUO 13 Serta VAIO Pro 13/11

Sony Malaysia baru-baru ini telah mengumumkan rekaan terbaru dengan pengenalan VAIO ® Duo 13 dan VAIO ® Pro 13/11. Ia direka untuk meningkatkan gaya hidup individu dengan slider PC hibrid baru, VAIO ® Duo 13, dan VAIO ® Pro 13/11.

VAIO ® Duo 13 dan VAIO ® Pro 13/11 akanmemanfaatkan paparan inovatif Sony, pengimejan digital, dan teknologi bunyi, serta menyediakan pelbagai pengalaman komputer peribadi baru. “Matlamat kami dengan model-model baru yang unik adalah untuk menyediakan pelanggan dengan pelbagai cara baru untuk menggunakan PC mereka. Kami telah mencapai ini dengan menggabungkan teknologi Sony berkuasa dengan faktor bentuk yang baru, “kata Satoshi Hatano, Pengarah Sony Malaysia,” Kami mensasarkan untuk membuat alat-alat yang akan meningkatkan dan memperkayakan gaya hidup individu dalam kedua-dua kerja dan bermain. Satu contoh ini adalah fungsi VAIO ® Duo 13 ini kamera. Ia mempunyai keupayaan untuk mengambil imej segar dokumen menggunakan kamera komputer seolah-olah ia pengimbas. Imej adalah cukup jelas bagi mengiktiraf dan tag teks, membolehkan lebih mudah, lebih berkesan dan cekap mencari dan menyunting. ”

Membuat kerja-kerja tandatangan anda dengan VAIO ® Duo 13
VAIO ® Duo 13 adalah slider hibrid Ultrabook ™ yang menyediakan pelbagai penyelesaian penggunaan baru dengan faktor bentuk yang unik serta penyelesaian pen tepat & serba boleh.

Reka bentuk Slider Surf ™

Reka bentuk VAIO ® Duo 13 ini Slider Surf unik ™ membolehkan peralihan yang cepat dan lancar antara sabak dan mod keyboard. Gelongsor skrin belakang semasa dalam mod sabak mendedahkan papan kekunci dan pad sentuh dan kembali kepada kedudukan asalnya akan meletakkan VAIO ® Duo 13 kembali dalam mod loh, memihak sentuh dan manipulasi pen. Semasa dalam mod sabak, pengguna boleh mengendalikan VAIO ® Duo 13 oleh sentuhan atau dengan stylus digitizer itu, mod keyboard manakala sempurna menempatkan penggunaan PC konvensional seperti cepat menyunting dokumen. Kemudahan mod sabak, digabungkan dengan kecekapan mod keyboard, mencipta pengalaman PC bertambah baik.

Aktif, walaupun semasa tidur & hayat bateri paling lama
Teknologi inovatif bersedia VAIO Duo 13 ® menawarkan banyak kelebihan. Sebagai contoh, VAIO ® Duo 13 adalah sambungan berterusan kepada internet, walaupun semasa dalam mod tidur, memberikan keupayaan untuk terus mengemas kini aplikasi dan menerima e-mel apabila ia tidur. Di samping itu, VAIO ® keupayaan Duo 13 untuk bangun dari mod tidur dalam masa kurang daripada satu saat menghapuskan keperluan untuk menunggu untuk PC untuk meneruskan.

Walau bagaimanapun, bahagian yang paling luar biasa teknologi ini adalah bahawa VAIO ® Duo 13 dapat memberikan manfaat ini tanpa menjejaskan hayat bateri. Sebaliknya, VAIO ® Duo 13 mempunyai jangkat hayat yang panjang berbanding dengan mana-mana Ultrabook ™.

Penyelesaian Kamera dan pen
VAIO ® Duo 8M terbina dalam kamera belakang memaparkan “RS Exmor untuk PC” sensor imej telah membuat 13 yang mungkin, untuk pertama kalinya, untuk mengambil imej dokumen cukup jelas untuk komputer untuk mengiktiraf dan teks tag. Dengan memasukkan “RS Exmor untuk PC” imej sensor dalam VAIO ® 8M belakang kamera terbina dalam, Sony telah membuat Duo 13 yang mungkin untuk menandakan teks dalam gambar yang diambil daripada dokumen dan papan hitam. Ini kebolehan, digabungkan dengan “CamScanner” aplikasi, membolehkan VAIO ® Duo 13 untuk digunakan sebagai olah ia suatu menyentap pengimbas, tag dan menyelamatkan gambar-gambar dokumen dan papan putih dengan mudah. “CamScanner” juga mempunyai keupayaan untuk meluruskan imej dokumen dan gambar yang diambil pada sudut yang ganjil; membolehkan individu untuk memberi tumpuan kepada mengambil gambar bahan yang penting dan bukannya beratur pukulan yang sempurna.

VAIO ® panel OptiContrast ™ Duo 13 membolehkan untuk pengalaman penulisan yang lebih tepat dan semula jadi apabila menggunakan digitizer stylus. The digitizer stylus membolehkan pengguna untuk mengambil nota dalam memo mengambil permohonan, “Perhatikan Bila-bila masa untuk VAIO,” atau dengan mudah membuat kerja-kerja mereka sendiri dalam “klip Aktif” menggunakan gambar yang disimpan pada PC mereka.

Resolusi gambar yang tinggi & bunyi yang tinggi-kesetiaan
TRILUMINOS ® Display untuk mudah alih membolehkan pengguna akses kepada palet pelbagai warna semula jadi kaya terima kasih kepada kepakaran Sony Bravia. Teknologi ini telah memungkinkan untuk menyatakan perbezaan dalam warna yang lebih tepat. Ia boleh memaparkan perbezaan ketara pelbagai merah, biru, dan sayur-sayuran, serta zamrud hijau. Sebagai contoh, TRILUMINOS ® Display untuk mudah alih mempunyai keupayaan untuk mengeluarkan semula pelbagai merah yang terdapat dalam bunga ros atau blues di langit.

Menggabungkan TRILUMINOS ® Display untuk mudah alih dengan penuh HD paparan dan teknologi resolusi super Sony, X-Reality ™ untuk mudah alih, dan pengguna berada dalam untuk merawat. X-Reality ™ untuk mudah alih menganalisis setiap imej dan menghasilkan kurang piksel untuk mengoptimumkan kualiti untuk video yang paling ketara. Ia menganalisis unsur-unsur bergantung di tempat kejadian dan menyesuaikan mereka berdasarkan corak, menggariskan dan komposisi warna. Ia menguatkan corak halus dan tepat menggambarkan rasa terperinci, serta mengukuhkan menggariskan berani. Ia juga meningkatkan komposisi warna, jelas semula sukar memaparkan warna semula jadi.
Ini paparan teknologi fius dengan audio meningkatkan ClearAudio + mod untuk menawarkan pengalaman audio-visual yang tidak boleh dengan mudah replika. ClearAudio + mod, yang dibangunkan dengan teknologi pemprosesan isyarat Sony sendiri, membolehkan pengguna untuk dengan mudah menikmati kualiti audio yang jelas Sony. Dengan hanya mengaktifkan ClearAudio + mod, seseorang boleh menikmati bunyi Sony yang disyorkan dalam kejelasan muktamad dan kehadiran.

Dunia ringan sentuh mampu Ultrabook ™ VAIO ® Pro 13/11

VAIO ® Pro 13/11 pameran ketahanan yang luar biasa dan mobiliti.

Light & reka bentuk nipis

VAIO ® Pro 13

VAIO ® Pro 13/11 adalah lightest4 5 sentuhan mampu Ultrabook ™ dalam kelas masing-masing. Dengan menggunakan gentian karbon sepanjang kes itu, sentuhan membolehkan VAIO ® Pro 11 mencapai berat cahaya 0,870 kg (lebih kurang) dan sentuhan membolehkan VAIO ® Pro 13 mencapai berat hanya 1.060 kg (lebih kurang).

Ketahanan struktur
Uni-arah badan gentian karbon VAIO ® Pro 13/11s dan reka bentuk yang Hexa-shell menyediakan ketahanan tambahan yang diperlukan untuk PC mudah alih.
Keyboard selesa
VAIO ® Pro 13/11 juga mempunyai padang utama yang luas dan strok bagi membolehkan satu pengalaman yang sangat menaip semula jadi. Selain itu, VAIO ® Pro 13/11 menggunakan rehat sawit yang unik yang secara beransur-ansur bergabung ke meja yang membolehkan untuk keselesaan yang tiada tandingan manakala menaip.

Resolusi gambar yang tinggi & bunyi yang tinggi-kesetiaan
TRILUMINOS ® Display untuk mudah alih membolehkan pengguna akses kepada palet pelbagai warna semula jadi kaya terima kasih kepada kepakaran Sony Bravia. Menggabungkan ini dengan penuh HD paparan dan teknologi resolusi super Sony, X-Reality ™ untuk mudah alih, dan pengguna berada dalam untuk merawat. X-Reality ™ untuk mudah alih menganalisis setiap imej dan menghasilkan kurang piksel untuk mengoptimumkan kualiti untuk video yang paling ketara.

Teknologi ini fius dengan audio meningkatkan ClearAudio + mod untuk menawarkan pengalaman audio-visual yang tidak boleh dengan mudah replika. ClearAudio + mod telah dibangunkan dengan menggunakan teknologi pemprosesan isyarat Sony sendiri dan menjadikan ia mudah untuk menikmati bunyi Sony disyorkan.

 

 

Check Also

MASING MASING VERSI TRADISIONAL,ERNIE ZAKRI DI KELAS TERSENDIRI

Lagu Masing Masing nyanyian penyanyi terkenal Ernie Zakri terus mendapat sambutan hangat bukan saja dalam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *