Gambar ~ Sekitar Majlis Resepsi Izzue Islam

Wanita kecil molek ini kelihatan terkedu saat diminta memberikan sepatah dua kata ketika di majlis resepsi mereka yang berlangsung di Dewan N’Dah, Shah Alam, petang semalam dan hanya sepotong ayat itu spontan diungkap sambil melirik ke arah suaminya itu.

Berkonsep suasana dalam taman, majlis resepsi kedua mempelai ini berlangsung dalam suasan cukup meriah. Pasangan ini mengenakan dua persalinan iaitu busana putih sedondon tajaan Classic Bridal dan sedondon rona hitam rekaan Hatta Dolmat, untuk acara memotong kek.
Lebih manis, Izzue turut membuaat kejutan kepada suri hatinya itu dengan menhadiahkan sebuah rakaman video istimewa yang mana memaparkan saat manis percintaan mereka.

Majlis dimeriahkan dengan kehadiran saudara mara kedua-dua belah keluarga, rakan-rakan, para wakil media serta rakan artis. Antara yang kelihatan, pasangan suami isteri Yusry dan Lisa Surihani, Norman KRU, anggota kumpulan Forteen iaitu One, Ariz dan Amir, pasangan teman Afiq Muiz dan Eina Azman, Fazlina Ahmad Daud juga Ady Putra dan isterinya.
[nggallery id=164]

Check Also

MASING MASING VERSI TRADISIONAL,ERNIE ZAKRI DI KELAS TERSENDIRI

Lagu Masing Masing nyanyian penyanyi terkenal Ernie Zakri terus mendapat sambutan hangat bukan saja dalam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *