Guns N’ Roses Bakal Gegarkan Konsert Selepas Perlumbaan Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix 2013

Edisi ke-15 daripada FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX telah dilancarkan secara rasmi hari ini dengan tajuk penaja PETRONAS dan Litar Antarabangsa Sepang (SIC), penganjur acara dan penganjur, memperkenalkan ONE TICKET UNLIMITED (1TU) pakej untuk menyediakan peminat dengan tuan rumah keistimewaan bagi mereka untuk menikmati acara di Mac.

Selain daripada menjadi pasport untuk diskaun tambahan di Jualan GP 1Malaysian 2013 Mac, 1TU juga akan menyediakan pemegang tiket pelbagai keistimewaan lain untuk menikmati acara 2013, yang SIC telah berjanji untuk menjadi yang sentiasa terbaik dan menawarkan satu pengalaman yang tiada tandingan membeli-belah, berpesta, tindakan dunia perlumbaan kelas dan perjalanan.

Dengan ONE TICKET UNLIMITED, semua pemegang tiket Grandstand akan mempunyai akses ke konsert selepas perlumbaan F1 memaparkan legenda Guns N Roses pada 24 Mac secara percuma. Sementara itu, pemegang tiket hillstand perlu menambah RM120 minimum untuk ke konsert selepas perlumbaan.

Bagi peminat tegar Guns N’ Roses pasti teruja apabila setelah 28 tahun kumpulan ini ditubuhkan,ini adalah kali pertama mereka turun serta mengadakan persembahan di Malaysia. Ia akan menghangatkan lagi perlumbaan Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix 2013.

Axl Rose yang kini berusia 50 tahun merupakan satu satunya anggota asal kumpulan ini yang tinggal bakal hadir bersama gitaris Ron ‘Bumblefoot’ Thal, DJ Ashba, Richard Fortus (bass), Tommy Stinson (vokal), Frank Ferrer (drummer), Dizzy Reed (keyboard) and Chris Pitman (vokal).

Mereka akan mengadakan persembahan pada 24 Mac 2013 di Helipad,SIC jam 6 petang hingga 11 malam. Bagi pemegang tiket Grandstand kemasukan untuk konsert adalah percuma.

“ONE TICKET UNLIMITED adalah juga satu pasport untuk keistimewaan tambahan termasuk pakej premium untuk pengangkutan dengan ERL atau Skybus, F & B baucar, bersama-sama dengan satu tahun eksklusif ulang barangan 15 serta diskaun tambahan semasa yang Dijual sebulan GP 1Malaysia 2013 bagi kategori tertentu daripada tiket, “kata Dato ‘Mokhzani Tun Mahathir pada majlis pelancaran rasmi pada FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX 2013 di Kuala Lumpur sebentar tadi.

Diadakan di Esplanade KLCC, acara telah dilancarkan oleh Menteri Belia dan Sukan, YB Dato ‘Sri Ahmad Shabery Cheek, dan telah dihadiri oleh Presiden Yayasan Kepimpinan Perdana, Tun Dr Mahathir Mohamad dan Datuk Bandar Kuala Lumpur, Datuk Hj Honarary . Ahmad Phesal Hj. Talib dengan Presiden PETRONAS dan Ketua Pegawai Eksekutif Tan Sri Dato ‘Shamsul Azhar Abbas.

Saudagar premium untuk pakej 1TU akan menjadi Kumpulan Valiram, yang akan menyediakan tawaran istimewa di rangkaian kedai-kedai dan jenama berprestij termasuk Tumi, Vertu, Canali, Coklat Godiva, Shanghai Tang, La Martina dan Swiss Watch Gallery.

Pemegang pas 1TU juga akan menikmati diskaun di pelbagai lima dan empat bintang hotel seperti Putrajaya Marriot Hotel & Spa, Grand Dorsett Subang, G Tower Hotel, Ancasa Allsuites Resort & Spa, Best Western Premier Dua Sentral dan Ambassador Row Serviced Suites oleh Lanson Place.

“Peminat juga boleh mendapatkan diskaun di KL Bird Park, Sukan Air Asia Village, Red Box, Cathay Cineplex, kedai Aquaria KLCC dan banyak lagi,” kata Mokhzani, yang juga mengisytiharkan bahawa FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX 2013 akan menjadi satu acara khas dengan sambutan besar sebagai edisi ke-15 acara.

Tiket FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX 2013 boleh dibeli secara online di www.sepangcircuit.com atau di kaunter di KL Sentral dari 2hb Jan hingga 24hb Mac dan KLCC 15hb Feb hingga 24hb Mac. Tiket dijual pada 25% off apabila anda membeli tiket grandstand dengan Maybank Visa Kad anda dan Master Credit Card atau Debit.

Pelajar boleh membeli yang berpatutan ‘Beli 1 percuma 1 promosi’ dengan Kad pulau impian Siswa 1Malaysia (KADS1M) untuk tiket Grandstand Utama Topaz, berwarna kulit limau, Menara Utara & Tower Selatan dari sekarang sehingga 17 Mac.

Dapatkan tiket anda sekarang dan membuka keistimewaan anda di www.oneticket.com.my untuk menikmati pengalaman ONE TICKET UNLIMITED.

 

 

 

 

 

Check Also

MASING MASING VERSI TRADISIONAL,ERNIE ZAKRI DI KELAS TERSENDIRI

Lagu Masing Masing nyanyian penyanyi terkenal Ernie Zakri terus mendapat sambutan hangat bukan saja dalam …

3 comments

  1. waduh…serius ak nak g tgk lagenda nih!

  2. hahah..axl rose pun dah nyanyok ni..

  3. nyanyuk x nyanyuk yg pntg dont cry sweet child o mine november rain estranged..hahahah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *