Hensem Maksimum Dengan Vaseline Men

ensem2

Apa maksudnya hensem? Adakah hensem itu rupa paras yang kacak?Adakah dengan hensem anda lebih konfiden? Bagi penulis, hensem merupakan perkara yang subjektif. Ia mungkin dari segi rupa yang kacak dan peribadi yang menarik. Namun dengan Vaseline Men anda akan sentiasa kelihatan kacak, bergaya dan lebih konfiden. Untuk hensem maksimum sila ke laman Facebook Vaseline Men.

Dengan Vaseline Men anda bukan sahaja dapat memaksimumkan kehenseman anda malah mungkin dapat memenangi iPhone 5C. Tarikh tutup dah semakin hampir, jadi jangan lepaskan peluang untuk menyertai peraduan Peraduan Hensem Maksimum Vaseline Men ini.

ensem3

Sebelum ini memang  penulis tak pernah masuk apa jua peraduan namun demi pembaca SelebritiOnline penulis lakukan jua. Demi “Goodie Bag Vaselin Men” untuk pembaca SelebritiOnline maka penulis uploadkan jua gambar yang rasanya paling hensem untu tatapan umum.

10157280_583656635075866_7542882928075445813_n

Ia sangat mencabar kerana bukan senang untuk memilih sekeping gambar yang mempunyai nilai-nilai kehenseman yang tinggi. Lebih-lebih lagi diri penulis yang jarang sekali bergambar seorang mahupun “selfie”. Gambar tersebut juga perlu mendapat “LIKE” seberapa banyak yang boleh dari pembaca. Seterusnya ia perlu diupload  ke Peraduan Hensem Maksimum Vaseline Men.

Screen Shot 2014-05-21 at 10.40.53 AM

Bukan setakat penulis sahaja yang boleh masuk peraduan ini, anda semua juga boleh masuk peraduan Hensem Maksimum Vaseline Men ini sebelum tarikh tutupnya 15 Jun 2014. Setiap minggu cabarannya berbeza dan anda boleh memenangi iPhone 5C.

Check Also

MITCHELL CHEAH DAN NAQUIB AZLAN AKAN MEMIMPIN SERANGAN WING HIN MOTORSPORTS DALAM PUSINGAN 1 THAILAND SUPER SERIES

Mantan pemandu kereta balap antarabangsa, Mitchell Cheah, dan pemenang perlumbaan Endurance Sepang 1000km, Naquib Azlan, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *