Thursday , February 9 2023

HERO GUSTI PRO MEMAKAI TENGKOLOK MALAYSIA BAWA BEKAS SUPERSTAR WWE DI MALAYSIA!

Meriahkan perayaan anda dengan ‘body-slams’ dan ‘back-breaker’ pada Disember ini apabila gusti APAC menandakan kebangkitan semula dunia gusti profesional Malaysia dengan acara premium pertamanya, RISE!

Shaukat, anak kelahiran Malaysia yang dibesarkan sebagai ahli gusti profesional menjadi tular selepas muncul dalam rancangan TV pro gusti Amerika Syarikat, “Reality of Wrestling ” dengan memakai tengkolok dan songket telah giat mempromosikan gusti profesional sejak 9 tahun lalu di dalam negara. Pengasas industri gusti di Malaysia itu ingin menjadikan pro gusti sebagai hiburan arus perdana dan mesra keluarga – dan membawanya ke Malaysia supaya ia lebih mudah untuk dinikmati oleh peminat gusti.

“Terdapat ramai peminat Pro Wrestling dan WWE di Malaysia, dan menontonnya secara langsung dalam aksi adalah pengalaman yang berbeza daripada menonton di TV atau di YouTube, dan APAC Wrestling ingin memberikan pengalaman ini kepada peminat yang tidak dapat menonton dan menikmati gusti secara langsung seperti di Jepun atau Amerika Syarikat”, tambah lelaki berusia 34 tahun itu.

Disokong oleh Tourism Malaysia dan Cuti-Cuti Malaysia, APAC Wrestling RISE (Freedom Fighters) juga dianjurkan bersama oleh TARO Pictures dan dipersembahkan oleh NOAHX. “Saya percaya gusti APAC akan menjadi kegemaran dan sukses yang besar di Malaysia, malah di Asia Tenggara. Ia adalah hiburan mesra keluarga, sesuai untuk semua peringkat umur, dan pangkalan peminatnya lebih besar daripada yang dijangka,” kata Ketua Pegawai Eksekutif jenama itu, Aron Koh yang juga berhasrat mempromosikan APAC Wrestling ke tahap yang lebih tinggi.

RISE- Hiburan sukan yang hebat dan bakal menggegarkan akan berlangsung pada 10 dan 11 Disember, menjanjikan aksi hebat oleh pemain-pemain hebat bakat tempatan dan juga antarabangsa dari NXT, WWE dan Far East berjuang untuk menjadi orang terakhir yang kekal bertahan sehingga perlawanan di gelanggang berakhir.

Bersedialah untuk bersorak menantikan kemunculan Shaukat, pengasas APAC dan “Nusantara Menace” menentang bilah berkaki “Buzzsaw Japan” dan salah satu cruiserweights yang paling terkenal di WWE, Tajiri, dalam acara utama hari pertama yang mendebarkan.

Adakah Shaukat akan Berjaya menundukkan legenda gusti, atau adakah Tajiri akan menenggelamkan peluang Shaukat untuk memenangi pertarungan tersebut?

Saksikan sejarah yang akan dicipta apabila APAC buat julung kalinya akan menobatkan Juara Wanita Gusti yang pertama dalam pertarungan empat hala antara Srikandi hiburan sukan Malaysia Nor ‘Phoenix’ Diana, joshi Idol Maki Itoh tercinta, Steph De Lander (dahulunya dikenali sebagi Persia Pirotta WWE NXT) dan juga Yuki Kamifuku.

Siapakah yang mentadbir dunia? Gadis. Siapakan di antara Valkyries ini akan menggenggam emas dan memasuki Pantheon APAC sebagai legenda yang berjuang atas usahanya sendiri apabila loceng perlawanan dibunyikan?

Dengan tempat duduk yang terhad, HADIRLAH ke majlis itu dan menjadi sebahagian daripada peminat bertuah yang dapat menyaksiakan sendiri kehebatan aksi para wira dan raksasa gelanggang APAC yang akan berlangsung di Spacerubix, Puchong, dengan menempah tiket anda di https://premier.ticketcharge.com.my/shows/show.aspx?sh=awrise22 hari ini! Untuk maklumat lanjut, layari laman Facebook APAC Wrestling, www.facebook.com/APACWrestling .

Check Also

PESTA KOPI Kini Di Pulau Pinang

Selepas sambutan luar biasa peminat kopi kepada PESTA KOPI KL, PESTA KOPI MELAKA dan PESTA KOPI EXTENDED, sekali lagi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *