Abby Abadi Sahkan Sudah Bernikah 12 hari Lalu

Penyanyi dan pelakon Abby Abadi hari ini kembali mengejutkan peminat hiburan tanah air apabila memuat naik sekeping foto menunjukkan dia sedang memeluk seorang lelaki yang nampak muda usianya – lingkungan 20-an.

Seperti mana kata Abby menerusi Instagramnya, dipendekkan cerita pemuda yang dikenali sebagai Farhan itu adalah suaminya. Abby mengesahkan dia telah bernikah dengan lelaki itu sejak 12 hari lalu. Wah!, senyap-senyap.
Difahamkan Farhan yang berasal dari Kelantan adalah pembantu di kedai tudung Abby. Selepas baru berkenalan selama dua minggu, terus mereka mengambil keputusan untuk berkahwin.
Menurut Abby lagi, mereka akan mengadakan majlis resepsi dalam bulan raya Aidilfitri ini.

Check Also

Pengarah JOMhotel.com Anthony Kong bersama rakan hotel di Societe Suites Hartamas Kuala Lumpur

JOMHOTEL.COM MALAYSIA UBAH CARA TEMPAHAN HOTEL SAAT AKHIR

KUALA LUMPUR, 9 Oktober 2025 – JOMhotel.com, platform tempahan hotel hari sama yang dibangunkan dan …

Kristal X dan Azlan The Typewriter di Konsert Rockolusi Kuasa Dua Zepp Kuala Lumpur 2026

ROCKOLUSI KUASA DUA KRISTAL X & AZLAN THE TYPEWRITER GEGAR ZEPP KUALA LUMPUR

Kuala Lumpur, 23 September 2025 – Dua nama besar muzik tempatan, Kristal X dan Azlan …

Leave a Reply