‘Coca-Cola Collectors Fair 2012’ pada 10 November 2012 Di Publika Boulevard Shopping Mall

Ramai orang menikmati mengumpul setem, rakan-rakan di facebook dan matchboxes tetapi pengumpul barangan Coca-Cola adalah antara yang paling bersemangat di dunia.

Jika anda mempunyai semangat untuk perkara yang sebenar, datang dan melihat koleksi swasta 30 pengumpul tempatan dan asing di Pengumpul Coca-Cola Fair 2012 Malaysia di Publika Shopping Mall Boulevard (Level G2) pada hari Sabtu, 10 November.

Ia juga akan menampilkan Muzium Coca-Cola Perjalanan yang terdiri daripada pameran interaktif yang memaparkan memorabilia asal dari Arkib Coca-Cola yang terletak di Atlanta, Amerika Syarikat dengan pelbagai item budaya pop dari dunia seni, muzik dan fesyen.

Check Also

Koleksi barang kemas HABIB bertemakan warisan budaya Malaysia sempena Hari Kebangsaan.

HABIB MERIAHKAN MERDEKA DENGAN KOLEKSI WARISAN MALAYSIA

Sambutan Hari Kebangsaan tahun ini tampil lebih bermakna apabila HABIB memperkenalkan Kempen Merdeka HABIB, sebuah …

C.Rino Halo dan C.Rino Aurelia, koleksi cermin mata hitam baharu daripada Carlo Rino.

C.RINO TAMPILKAN KOLEKSI CERMIN MATA HITAM GAYA HARIAN

Jenama fesyen terkenal Carlo Rino menerusi label C.Rino memperkenalkan dua rekaan terbaharu iaitu C.Rino Halo …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *