Dato’ Michelle Yeoh Teruja Memegang Watak Sebagai Aung San Suu Kyi

Dato’ Michelle Yeoh begitu teruja apabila beliau dipilih untuk memegang watak sebagai Aung San Suu Kyi didalam filem ‘The Lady’ yang bakal disiarkan di pawagam pada 3 May 2012 ini. Filem ‘The Lady’ ini diarahkan oleh Luc Besson iaitu seorang pengarah yang berbangsa Perancis.

Filem ‘The Lady’ ini mengisahkan biografi Pemenang Nobel Keamanan dan Ikon Demokrasi Myanmar iaitu Aung San Suu Kyi. Ini adalah salah satu watak yang dinantikan oleh beliau selama ini.

Beliau sedang menjalani penggambaran filem di Bangkok ketika ini namun berehat sebentar sambil pulang ke Malaysia untuk rangka promosi filem ini.

Check Also

Dato' Khadijah Ibrahim menghadiri acara eksklusif AIGNER di IOI City Mall Kuala Lumpur.

AIGNER MERAIKAN DATO’ KHADIJAH IBRAHIM DALAM ACARA EKSKLUSIF DI KUALA LUMPUR

Jenama barangan kulit mewah dari Jerman, AIGNER, meraikan penyanyi legenda tanah air, Dato’ Khadijah Ibrahim, …

IKLIM, SYJ Giegiel dan Meditasi di Teruntum Rock Festival 2026

TERUNTUM ROCK FESTIVAL 2026 BAKAL GEGARKAN KUANTAN

Kuantan bakal menjadi tumpuan peminat muzik rock apabila Teruntum Rock Festival 2026 menghimpunkan barisan legenda …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *