HOT CATERING & THE CLUB di BUKIT UTAMA Sediakan Lebih 60 Juadah Terbaik Bulan Ramadan

Menjelang bulan Ramadan yang mulia ini, The Club @ Bukit Utama dengan kerjasama Hot Catering akan menyediakan lebih daripada 60 juadah terbaik khas buat tetamu mereka yang ingin berbuka puasa di sini. Pelbagai juadah masakan disediakan di The Club @ Bukit Utama yang terletak di Persiaran Surian, Bandar Utama bermula daripada pembuka selera sehinggalah pencuci mulut.

Datuk Mas Ermieyati Samsudin Timb Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia

Juadah yang disediakan ini bukan sahaja menarik tetapi sungguh menyelerakan kerana ianya disediakan sendiri oleh Chef Warisan Negara yang terkenal dan berpengalaman iaitu Chef Yang Jamil. Pada hari ini, beliau secara rasminya telah di dilantik sebagai Duta Chef Hot Catering.

Buffet Ramadan

Bagi memeteraikan perjanjian tersebut, satu memorandum persefahaman telah diadakan pada hari di antara The Club, Bukit Utama; One Card dan juga Hot Catering. Majlis ini telah dirasmikan oleh Timbalan Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia, YB Datuk Mas Ermieyati Binti Samsudin.

Turut hadir di majlis tersebut ialah Pengarah The Club @ Bukit Utama, YBhg TanSri Dato’ Teo Chiang Kok; YAM Raja Shuaibah Ibni Almarhum Sultan Idris; Chef Warisan Negara, Chef Yang Jamil dan Pengurus Pemasaran Hot Catering, Encik Khairul Haizal Bin Mansor.

IMG_1351 (2)

Majlis pelancaran pada hari ini lebih meriah dengan persembahan lagu rakyat yang didendangkan khas oleh Tokoh Warisan Kebangsaan, Professor Dato’ Dr. Aripin. Turut memeriahkan suasan majlis adalah barisan artis dan selebriti terkenal tanahair seperti Datuk Suhaimi Mohd Zain dan isteri, Datin Sharifah Mahani Syed Kassim, Mac Rahayu, Tushee, Farhan dan Sahri dari Akademi Fantasia, Amaris @ Amran Ismail dan ramai lagi.

Promosi berbuka puasa ini akan bermula pada hari pertama bulan Ramadan dari jam 6.00 petang hingga 10.00 malam dengan kadar harga yang amat berpatutan. Harga istimewa yang ditawarkan adalah :

 • Harga Promosi : Tempahan pada 16 Mei hingga 31 Mei 2016
  • Pembayaran untuk 9 tempahan akan mendapat 1 percuma dengan harga RM55.00.
  • Setiap tempahan berharga RM55.00 untuk dewasa dan RM30.00 untuk kanak-kanak.
 • Harga Asal : Tempahan bermula 1 Jun 2016
  • Setiap tempahan berharga RM69.00 untuk dewasa dan RM39.00 untuk kanak-kanak.
  • Pengguna One Card akan mendapat potongan harga sebanyak 20%.

Sempena bulan yang penuh barakah ini, Hot Catering turut memberi keistimewaan kepada mana-mana syarikat korporat yang ingin menaja sesi berbuka puasa bersama anak-anak yatim.

Chef Yang Jamil dan Khairul Haizal dari Hot Catering
Chef Yang Jamil dan Khairul Haizal dari Hot Catering
 • Promosi istimewa untuk syarikat korporat
  • Harga menarik RM2,500 dikenakan untuk tajaan 50 anak-anak yatim termasuk pengangkutan.

Hot Catering turut berbesar hati untuk menaja 20 pasangan mempelai bertuah menerusi pakej “The Malay Wedding Exclusive”. Penyertaan ini dibuka kepada mana-mana pasangan yang ingin mendirikan rumahtangga dan sah bagi perkahwinan pertama sahaja. Penyertaan dibuka bermula hari ini sehingga 1 Julai 2016. Jangan lepaskan peluang keemasan ini! Untuk maklumat lanjut, sila layari www.hotcatering2u.com .

IMG_1792

Selain daripada menyediakan majlis berbuka puasa, pakej perkahwinan istimewa dan makanan yang enak, The Club @ Bukit Utama turut menerima sebarang tempahan seperti pakej mesyuarat, seminar, sidang akhbar, majlis korporat dan juga majlis peribadi.

Untuk membuat tempahan dan pertanyaan sila hubungi Chef Yang Jamil (0111 859 2726), Khairul (013 366 0396), Eddy (013 356 2008), Azhani (017 298 2503), Dhirar (013 639 1071) atau Ain (017 379 0654).

Check Also

MITCHELL CHEAH DAN NAQUIB AZLAN AKAN MEMIMPIN SERANGAN WING HIN MOTORSPORTS DALAM PUSINGAN 1 THAILAND SUPER SERIES

Mantan pemandu kereta balap antarabangsa, Mitchell Cheah, dan pemenang perlumbaan Endurance Sepang 1000km, Naquib Azlan, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *