Incubus Asia Tour 2024

Tahun depan akan menjadi kenangan nostalgik bagi peminat tegar rock era 90-an, dengan kembalinya yang sangat dinantikan oleh kumpulan rock legenda, Incubus, ke Malaysia. Menandakan persembahan pertama mereka di negara ini sejak tahun 2018, Hitman Solutions membawa Asia Tour 2024 yang epik ke Mega Star Arena KL pada 27 April 2024.

Ditubuhkan pada tahun 1991, rakan-rakan sekolah menengah ini telah meninggalkan warisan mereka dalam arena muzik global pasca-grunge, menunjukkan keupayaan asli mereka untuk menggabungkan genre seperti logam, funk, dan hip-hop dengan lancar.

Pada masa kini, kumpulan antarabangsa ini mempunyai pencapaian yang luar biasa dengan lebih daripada 23 juta album terjual di seluruh dunia, dihiasi dengan pengiktirafan multi-platinum dan platinum. Kehadiran mereka yang berterusan dalam industri selama lebih dua dekad ditekankan oleh peminat setia, yang lebih diperkukuh dengan minat tinggi yang dihasilkan dalam konsert-konsert terkini.

Incubus terus memikat penonton global, dan Hitman Solutions dengan bangganya menyediakan pengalaman muzik yang menggembirakan ini – dengan gembira menjembatani jurang antara peminat muzik tempatan dan artis antarabangsa yang cemerlang. Usaha ini adalah sangat penting mengingat permintaan yang besar untuk genre ini dalam arena tempatan.

Dalam kenyataan baru-baru ini, Encik Rohit Rampal, CEO & Pengasas Hitman Solutions, berkongsi, “Sebagai peminat rock sendiri, kami sangat bersemangat untuk mengumumkan usaha konsert ini dengan salah satu kumpulan rock yang paling berjaya sepanjang masa, Incubus, untuk beraksi di Malaysia sebagai sebahagian daripada Asia Tour mereka.

Permintaan untuk kembalinya mereka jelas sekali, diperkuat oleh kegembiraan di negara-negara jiran. Jadi, kami di sini untuk memuaskan peminat rock di mana-mana, mengundang mereka untuk menyanyi atau berteriak bersama beberapa hit abadi Incubus seperti ‘Drive’, ‘Wish You Were Here’, dan kegemaran peribadi saya, ‘Pardon Me’.

Jualan tiket konsert ‘Incubus Asia Tour 2024’ akan bermula pada 7 Disember 2024 pada pukul 12 tengah hari, dan terbahagi kepada 3 zon utama, iaitu:

  1. Cat 1 – Tempat Duduk VIP (RM299)
  2. Cat 2 – Tempat Duduk Biasa (RM249)
  3. Rockzone – Berdiri Bebas (RM249)

Anda boleh membeli tiket di laman web rasmi www.hitmanlive.com.

Check Also

MEISKA ADINDA MENSAJIKAN LAGU ‘DURSILA’ UNTUK OST DRAMA MALANG SI PUTERIMEISKA ADINDA

Meiska Adinda, penyanyi muda dan penulis lagu berasa dari Bali, Indonesia, telah berjaya memperolehi pengiktirafan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *