ISTIMEWA SYAWAL INI : #SyawalSW4G

Syawal merupakan bulan untuk menerapkan rasa kasih, kesatuan dan juga nilai-nilai positif sesama kita. Selaras dengan ini, Tune Talk telah mengambil inisiatif untuk melancarkan lagu Hari Raya terbaru sempena musim perayaan ini bagi memeriahkan dan menceriakan suasana disamping menerapkan nilai-nilai murni. Lagu Hari Raya terbaru yang bertajuk #SyawalSW4G ini adalah bertepatan dengan misi Tune Talk untuk menjadikan tahun 2015 sebagai tahun inovasi dan muzik juga adalah antara elemen terbesar syarikat ini. 

Lagu #SyawalSW4G ini akan dinyanyikan oleh Oh Chentaku (OCK), kumpulan genre rock yang telah berjaya meraih sokongan hebat dari kalangan para remaja. Di samping itu, lagu ini juga akan menampilkan De Fam, penyanyi kumpulan wanita di bawah pengurusan Tune Studios, yang telah baru-baru ini menakluki industri muzik tanah air dan muzik mereka giat dimainkan di corong-corong radio. Gandingan dua kumpulan ini dengan lirik dan rentak contemporari akan membawakan elemen baru untuk sambutan Aidilfitri pada tahun ini dan mungkin pada tahun-tahun yang akan datang.

Lagu istimewa ini juga merupakan elemen penting dalam kempen yang Tune Talk sedang jalankan sepanjang bulan Ramadhan dengan misi untuk menggalakkan semua membina keyakinan diri positif supaya tindakan ini akan dijadikan inspirasi oleh orang-orang sekeliling. Kami ingin menerapkan perubahan yang baik dari segi penampilan dan juga sikap semua semua setelah mendengar dendangan lagu ini. Kami berharap #SyawalSW4G akan mengubah definisi Syawal urban kepada sesuatu yang lebih baik! Untuk maklumat lanjut mengenai kempen yang sedang dijalankan sila ke halaman Facebook Tune Talk : https://www.facebook.com/tunetalk ataupun www.tunetalk.com  

 

Check Also

Roh dan Fitrah Bakal Diterjemahkan Menerusi Konsert “Oh Irama Oh Nyawa Kugiran Wak Jeng”

Usah di nilai pada nama yang tampak tidak begitu komersil, tetapi hargailah dan pandanglah pada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *