Jadilah King & Queen of the Game dengan Playboy Fragrances yang terbaharu!

Penggodaan hanya dalam haruman. Playboy Fragrances Malaysia membawa anda ke dalam permainan penggodaan dengan rangkaian seksinya yang baru King and Queen of the Game.

Eau de toilette dan deodoran semburan, rangkaian ini khas kepada pemuda yang bakal melonjak menjadi lelaki dewasa, dan juga kepada gadis  yang tidak gentar untuk memulakan langkah pertama untuk mencapai apa yang diidamkan.

“Sama ada anda nakal atau baik, Playboy King and Queen of the Game adalah yang terbaik untuk anda. Harumannya yang kompleks serta menghairahkan adalah sempurna untuk si dia yang mahukan gaya yakin, canggih atau lancang dalam arena sosial” menurut  Carolyn Kong, Pengurus Pemasaran Coty Malaysia Sdn. Bhd dalam ucapannya dalam majlis pelancaran rangkaian tersebut.

Rangkaian King of the Game, khusus untuk lelaki, mengacah deria dengan haruman koktel kelelakian dan keberanian mengharungi cabaran – menggabungkan lemon, buah pelaga, dan lada hitam dengan sedikit kopi hitam, Granny Smith apple dan Jägerbomb. Namun, keberanian itu diimbangi oleh sedikit sentuhan lembut vanilla, cedar dan minyak nilam. Berbeza dengan rangkaian Queen of the Game yang terdiri dari sentuhan bungaan yang anggun. Haruman manis dan lincah gabungan jasmine sambac dan orange blossom diserlahkan oleh passionflower, coffee foam dan coffee absolute.  Di sebalik haruman yang penuh berahi, keenakan sentuhan coklat, tonka bean, cedar dan patchouli mengundang daya penarik.

Gabungan daya penarik haruman ini dilengkap dengan pencapaian cemerlang teknologi deodaran semburan King dan Queen of the Game. Menonjolkan inovasi SkinTouch, wangian ini direka untuk mengekalkan kesegaran dan haruman selama 24 jam sehari. Apabila menyemburkan deodoran ini, manik-manik haruman di dalam kapsul akan dilepaskan ke atas kulit dan diaktifkan sepanjang hari. Apabila seseorang menyentuh atau membelai kulit anda, geseran itu akan meletuskan kapsul dan melepaskan haruman di dalam manik. Dalam kata lain, produk ini akan membuatkan seseorang berbau wangi sepanjang hari, terutama apabila bersentuhan.

Dalam apa juga keadaan, adalah penting untuk sentiasa tenang. Oleh sebab itulah deodoran semburan Playboy SkinTouch memberikan kawalan bauan dan kesegaran selama 24 jam.

Playboy Fragrances mencipta reka bentuk bungkusan yang berani termasuk tudung semburan yang ditempah khas untuk deodoran lelaki, grafik yang meransang dan berupa tinggi, berbentuk anggun. Tudung semburan yang berkilat, berbutang penekan berwarna perak yang menghias bentuk kepala arnab direka untuk memberi kekuatan di hujung jari anda.

Dengan adanya butang Play-Pause on-off, anda boleh simpannya di dalam beg gim atau beg malaman dengan selamat.

Untuk memadankan wangian yang menggoda dan menarik, Playboy Frangrances telah mengubahsuai semua reka bentuk produknya, termasuk King and Queen of the Game.

Di samping memperkenalkan haruman baharunya semasa majlis tersebut, Playboy telah menobatkan pemenang King and Queen Challenge yang berlangsung di pertengahan Oktober. Peraduan itu menggambarkan video menunjukkan situasi seseorang perlu serlah untuk memenangi hati orang yang asing yang menarik. Untuk menyertai peraduan, peserta perlu memaparkan strategi penggodaan dalam bentuk komen atau video di media sosial Playboy Fragrances.

Muhammad Taufiq Firdausi dan Michelle Chua Khit Yeng mendapat tempat tertinggi untuk kreativiti mencuri hati, dan setiap seorang memenangi sebuah iPhone 7, sessi makeover, jemputan eksklusif ke parti Playboy Fragrances Malaysia, dan akan ditonjolkan di dalam Facebook Playboy Fragrances Malaysia.

Untuk Taufiq, raja permainan penggodaan adalah seorang yang yakin dan berani untuk mengambil risiko.

“Saya yakin dengan kata-kata bahawa anda akan terlepas semua peluang yang anda tidak ambil. Jadi, sekiranya ada gadis menarik perhatian saya, saya akan mencari jalan untuk mendekatinya. Jika dia tidak menunjukkan minat yang sama, tidak mengapa. Saya lupakan. Penggodaan umpama permainan, ada masa kalah ada masa menang. Tetapi terlalu takut untuk mencuba – itu langsung tidak seksi.” Kata Taufiq.

Dia menambah Playboy Fragrances sesuai dengan keberaniannya dan meransang keyakinannya untuk memulakan perbualan dengan orang asing yang menarik.

“Ia seperti mempunyai pembantu – saya rasa Playboy Fragrances eau de toilette dan deodaran bersama disisi saya. Saya hanya mahu memastikan bahawa saya berada dalam keadaan yang baik setiap masa dan Playboy Fragrances membantu saya berbuat demikian,” jelas Taufiq.

Chua juga bukan seorang yang bersifat pemalu – jika dia menyukai seseorang lelaki dia tidak kisah untuk memulakan langkah pertama.

“Saya gemuruh mengenai penolakan? Semestinya! Tetapi saya memberitahu diri saya jika seseorang lelaki tidak mampu kendalikan sikap berani saya, saya juga tidak mahu membazir waktu untuknya” dia menegaskan.

“Saya boleh memperbaiki mekap atau pakaian, tetapi amat sukar untuk memastikan berbau wangi sepanjang hari. Namun, dengan Playboy Fragrances, saya tidak lagi risau. Eau de toilette dan wangian deodoran, kedua-duanya anggun dan menggoda, kekal sepanjang hari dan membantu saya kekal yakin dan seksi” menurut Chua.

Permainan penggodaan kini bermula, tekan untuk ‘play’! Dapatkan Playboy King and Queen of the Game di kedai dan farmasi utama di seluruh negara. Harga runcit King of the Game eau de toilette  adalah RM39.90 manakala harga runcit Queen of the Game adalah RM42.90. Kedua-dua deodoran berharga RM18.90 setiap satu.

Check Also

PUTERI SARAH & NAD ZAINAL TERHARU TERIMA ANUGERAH KHAS DARIPADA MOMMYHANA

Susulan impak positif diterima syarikat MommyHana daripada perkongsian Nad Zainal dan Puteri Sarah di media …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *