JANNA NICK, AJAK Hos MELODI musim baharu!

Sejurus Awal Ashaari dan Muhammad Azmir Selamat atau AG mengumumkan pengunduran mereka sebagai pengacara Melodi, ramai yang tertanya-tanya siapa bakal menggalas tugas sebagai pengacara baharu untuk program infotainment paling popular ini?

Musim baharu Melodi kini bersiaran selama satu jam setengah pada setiap hari Ahad dari pukul 12.00 tengah hari hingga 1.30 petang dengan menggandingkan dua orang selebriti terkenal tanah air iaitu Janna Nick dan Ajak Shiro selaku hos baharu. Selain itu, Melodi juga akan memperkenalkan tiga segmen baharu untuk kekalkan identitinya sebagai sebuah program yang ‘fresh’  dan hip.

 

Tiga segmen baharu yang bakal diperkenalkan dalam program infotainment ini ialah ‘Cerita Sini, Habis Sini’, ‘Kecoh Netizen’ dan ‘Melodi Prihatin’, di samping tetap menyampaikan berita – berita sensasi dunia hiburan. Menerusi segmen Cerita Sini, Habis Sini, pihak Melodi akan menjemput artis-artis yang dilanda kontroversi atau terikat dengan gosip-gosip panas untuk menjelaskan hal sebenar.

Lebih menarik lagi, netizen turut menjadi sebahagian daripada program ini, di mana segala pandangan mereka di laman media sosial akan dikupaskan melalui segmen Kecoh Netizen. Bukan itu sahaja, Melodi musim ini juga akan menekankan sentimen kemasyarakatan dengan mengambil inisiatif untuk menjalankan program khidmat masyarakat yang akan dipaparkan di segmen Melodi Prihatin. Segmen ini akan menjadi sebuah platform bagi artis-artis untuk melakukan kebajikan dengan bertemu bersama kanak-kanak istimewa dan memenuhi impian mereka.

Melodi yang sudah bersiaran selama 24 tahun ini merupakan sebuah program terbitan Primeworks Studios dan diterajui oleh saudara Jamil Hassan sebagai Penerbit Eksekutif, manakala saudari Michelle Wee sebagai Penerbit.

Jangan ketinggalan untuk santai bersama program Melodi musim baharu ini pada setiap hari Ahad bermula 7 Januari 2018, pukul 12.00 tengah hari hingga 1.30 petang, hanya di TV3! Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman web www.tv3.com.my. Anda juga boleh menyaksikan program-program ini di portal video tonton menerusi laman web www.tonton.com.my. Ikuti juga laman sosial Facebook, Twitter, YouTube dan Instagram TV3 iaitu @tv3malaysia.

Check Also

GUESS! ONEW FANMEETING 2024 IN MALAYSIA

Masa yang ditunggu-tunggu hampir tiba. Selepas 16 tahun dalam industri hiburan Korea Selatan, ini adalah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *