Thursday , February 2 2023

Jelajah 90 Suria Memang Cantik KAK ELL bakal gegarkan Aman Central, Alor Setar Kedah Sabtu Ini

Persembahan pembukaan daripada pemenang pertandingan Busker 90 Suria, kumpulan ‘The Bujangs’ telah mencuri tumpuan lebih 3,000 pengunjung Jelajah 90 Suria Memang Cantik KAK ELL yang diadakan di Kuantan City Mall, Pahang baru-baru ini.

Bukan itu sahaja, persembahan dari barisan artis popular seperti Ella, Hatta Junction, Liza Hanim, Amelina, Ara Johari, Yonnyboii, Insomniacks, Amir Masdi, Wawa Shazwa, Ahmad Syafiq, Farra Ahmad, Hakim Khan dan Aiman Zaidi turut mendapat tepukan gemuruh daripada para peminat yang berada di lokasi.

Menurut pengurus besar Suria FM, Roslinda Abd Majid atau DJ Lin, beliau meluahkan rasa gembira atas sambutan luar biasa daripada warga kuantan buat Jelajah 90 Suria Memang Cantik KAK ELL sekaligus mengharapkan sambutan yang hebat berterusan di lokasi jelajah seterusnya di Aman Central, Alor Setar Kedah pada 13 Ogos (Sabtu) ini.

“Untuk lokasi seterusnya di Aman Central, Alor Setar Kedah pada 13 Ogos ini (sabtu) tentunya kami berharap dapat menghiburkan peminat dan pendengar di utara tanah air dengan menampilkan barisan penyampai Suria serta artis popular seperti Poey Sting, Rahmad Mega, Alim Kris, Safura ,Haqiem Rusli, Afieq Shazwan, Tajul , Dolla, Yonnyboii, Wawa Shazwa, Ahmad Syafiq, Farra Ahmad, Hakim Khan, Syeera Aziz dan Aiman Zaidi” katanya. 

Pengunjung juga berpeluang menangi hadiah cabutan bertuah seperti  Motosikal Modenas MR 3, Basikal lipat Dahon Dream 6, Set barangan elektrik juga Pakej percutian 2 Hari 1 Malam tajaan Majoriti (Refleksi Tanpa Prejudis) dan langganan Majoriti selama setahun!  Caranya mudah sahaja dengan hanya membeli ‘Barangan Eksklusif Suria’ yang dijual di Booth ‘KEDAI SURIA’ sepanjang konsert berlangsung dengan minima pembelian sebanyak RM 50. 

Juga jangan lepaskan peluang untuk beramah mesra dan memenangi wang tunai yang lumayan dengan menyertai cabutan bertuah bersama KAK ELL! 

Check Also

Maksim pentaskan persembahan piano solo sempena jelajah The COLLECTION di Kuala Lumpur

Pemain piano terkenal, Maksim Mrvica bakal mengadakan persembahan solo di ibu kota buat satu malam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *