Jom Sambut Hari Raya Bersama Lisa Surihani Dengan Sony NEX-3N

Lisa Surihani dipilih sebagai  wajah baru kamera Sony NEX-3N  dengan pengenalan lensa boleh ditukar dan paling ringan dengan APS-C sensor. Bersempena dengan pengumuman itu, Sony juga akan memulakan peraduan dalam talian “JOM Meriah Bersama Lisa Surihani” yang mempunyai klip video Lisa, yang akan berlangsung mulai hari ini sehingga 30 Jun 2013.

“Sony telah memilih Lisa sebagai duta baru untuk kamera kerana mempunya imej yang positif. Sony bersedia untuk memberi inspirasi kepada pengguna dan menggalakkan pengguna untuk meluahkan kreativiti mereka melalui fotografi dengan menawarkan kamera yang dipenuhi ciri-ciri canggih lagi mudah untuk digunakan, “kata Ivy Goh, Ketua Pengurusan Jenama Pengaktifan, Sony Malaysia. “Lisa adalah calon yang sesuai untuk mendekati pelanggan-pelanggan kami melalui kamera bidang media sosial, apa lagi dinobatkan Media Sosial Selebriti The Year di Malaysia Social Media Week 2013,” kata Ivy.

Hadiah Utama yang terdiri daripada produk Sony bernilai RM10, 000 dan ‘Raya Open House with Lisa Surihani’  boleh menjadi milik anda apabila anda mengambil bahagian dalam peraduan dalam talian yang bermula hari ini. Terdapat juga tiga hadiah saguhati kamera NEX-3N bernilai RM1, 799 setiap satu untuk dimenangi. Dalam usaha untuk menjana kesedaran untuk kempen dalam talian, akan diadakan aktiviti-aktivitidi tempat-tempat tinggi trafik awam seperti Sogo dan Jalan Bukit Bintang minggu ini, dengan promoter mengandungi Face Mask Lisa untuk mengedarkan risalah dan hadiah percuma, dan menggalakkan orang ramai untuk menonton video Lisa dan mengambil bahagian dalam pertandingan dalam talian untuk memenangi hadiah-hadiah di atas.

 

Sila tonton video sekarang dan menang besar dengan Lisa Surihani, di sini caranya:
Langkah 1 Watch video Lisa pada www.sony.com.my / jommeriah-lisasurihani

Langkah 2 Ikut arahan yang diberikan dalam video dengan Lisa

Langkah 3 Masukkan peraduan ini dengan Tweeting a-potret diri ATAU gambar kumpulan dengan destar yang paling kreatif, tag nama sekurang-kurangnya satu rakan (menggunakan akaun Twitter mereka), disertai dengan mesej tweet: @ <rakan anda>, JOM Bercorak macam profesional DENGAN # # SonyMalaysia NEX-3N.

* terma & syarat.

Video Lisa juga akan muncul pada Page Fan beliau, Sony Malaysia Facebook, Tonton.com.my, YouTube ™ dan> laman maaduu. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.sony.com.my

Check Also

BAZAR RAMADAN HABIB Bermula 22 Sehingga 24 Mac 2024

Sebagai persediaan hari lebaran yang bakal menjelma tidak lama lagi, HABIB berkongsi keterujaan untuk menyambut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *