Kemudahan Untuk Semua Pengunjung Mega Bazaar 2014

MEGA BAZAAR CELEB HIGHLIGHTS 2 EDITED FOR WIDE ALLEYS ALL

Lebih 1200 booth sudah terjual termasuk 60 selebriti terkenal akan turut hadir memeriahkan perhimpunan peniaga online terbesar Malaysia di Eh Eh Mega Bazaar 2014 pada 21 dan 22 Jun ini di MAEPS Serdang.

Tapi persoalannya, adakah pengunjung akan selesa untuk membeli-belah memandangkan terlalu ramai orang yang akan datang nanti?

Mana tahu insiden seperti beberapa bazaar sebelum ini berulang semula yang mana semua orang tak dapat pun nak “shopping” kerana terlalu sesak, susah nak parking dan penat berjalan sebab jauh sangat tempat meletak kenderaan.

Berbeza dengan Eh Eh Mega Bazaar 2014 anjuran syarikat Eh Eh Bazaar Sdn Bhd ini adalah:

1) Lebih 3000 tempat letak kenderaan disediakan di luar MAEPS Serdang. Jadi tak akan ada masalah pengunjung terpaksa meletak kenderaan di tempat tidak sepatutnya.

2) Lebih 10 tram juga disediakan untuk semua pengunjung di tempat meletak kenderaan terus akan membawa anda ke pintu masuk MAEPS untuk “shopping”. Tak perlu jalan jauh dan penat sebelum sempat bershopping!

3) Sebuah bas secara percuma juga akan disediakan di stesen komuter Serdang bagi pengunjung yang menggunakan kenderaan awam untuk ke MAEPS. Bayangkan, tak perlu tunggu bas atau teksi untuk ke MAEPS pada 21 dan 22 Jun ini.

4) Ruang pejalan kaki di antara booth dalam MAEPS juga selebar 10 kaki bagi memastikan pengunjung selesa untuk bergerak dan bershopping. Sure tak kan ada yang pengsan atau sesak nafas kerana terlalu sempit!

5) Lebih 100 hadiah istimewa termasuk barangan elektrik, pakej pelancongan, gajet dan banyak lagi disediakan untuk semua pengunjung untuk CABUTAN BERTUAH!

6) Ada persembahan istimewa selebriti, pertunjukan fesyen, pertandingan mewarna untuk kanak-kanak, sesi minum petang bersama selebriti dan banyak lagi sepanjang 2 hari itu nanti!

Check Also

HARTA Teroka Rangkaian Persepsi Melalui Pameran ‘Interwoven Realities’

Sejak dilancarkan pada Ogos 2023, HARTA, merujuk kepada HABIB: Action for the Revival of Traditions …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *