Khairul Fahmi (APEX) Duta Baru ‘BRAND’S® ActifMynda’

Penjaga gol utamaMalaysia, Khairul Fahmi, atau lebih dikenali sebagai “Apex” di kalangan peminatnya, telah dipilih sebagai duta BRAND’S® ACTIFMYNDAPLUS baru-baru ini.”Selain mengekalkan badan yang cergas, saya perlu juga menumpukan perhatian dan kepekaan minda pada setiap perlawanan. Oleh itu saya mengambil BRAND’S® ACTIFMYNDAPLUS setiap hari. Bukan sahaja ianya mudah untuk diminum dan rasanya yang sedap, ianya memberi saya tenaga tambahan untuk mencapai segala impian dalam hidup.” kata Khairul ketika ditanya tentang pelantikan tersebut.

“Saya perlu mengekalkan tahap ketahanan mental yang terbaik dan sentiasa bertenaga di dalam dan luarpadangselain menjalani kehidupan berumahtangga. Oleh yang demikian, ketahanan kesihatan mental dan fizikal adalah amat penting buat masa ini,” tambah Khairul. BRAND’S® ACTIFMYNDAPLUS dijamin Halal dan dengan pengambilan setiap hari boleh meningkatkan prestasi kerja dengan menyuburkan minda serta tubuh. Ia menajamkan tumpuan dan kecergasan mental sambil memberi tenaga tambahan dalam aktviti harian.

Penyelidikan yang dijalankan menunjukkan bahawa pengambilan BRAND’S® ACTIFMYNDA PLUS secara berterusan boleh meningkatkan prestasi mental dan fizikal secara efektif. Kajian yang dijalankan oleh Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan di Universiti Putra Malaysia telah memberi keputusan kajian muktamad bahawa pengambilan BRAND’S® selama 14 hari berturut-turut dapat meningkatkan daya ingatan sebanyak 15% serta tahap tumpuan minda sebanyak 22%.BRAND’S® ACTIFMYNDAPLUS bebas kolesterol dan tidak mengandungi bahan perangsang. Pengambilannya secara berterusan boleh meningkatkan kadar metabolisme badan sebanyak 12% hingga 16% secara purata dan ini berlaku hanya dalam masa sejam selepas pengambilan minuman berkhasiat ini.

“Khairul menunjukkan kepintaran, fokus dan kemahiran yang tinggi dalam permainan bola sepak. Oleh itu BRAND’S® amat berbangga dengan pelantikan Khairul sebagai duta untuk BRAND’S® ACTIFMYNDAPLUS,” kata Koh Joo Siang, Naib Presiden & Pengurus Besar Cerebos (M) Sdn. Bhd. “BRAND’S® ACTIFMYNDAPLUS merupakan suplemen semula jadi yang unik kerana ia dapat meningkatkan prestasi tubuh badan dan minda sekali gus. Pengambilannya secara kerap membolehkan anda melakukan yang terbaik untuk mengimbangi prestasi dalam kerjaya, kehidupan dan keluarga. Keberkesanan produk pati ayam ini telah dibuktikan secara saintifik dan kami yakin para pengguna akan mendapat manfaatnya apabila menjadikannya sebahagian daripada rejim penyelenggaraan kesihatan setiap hari,” tambah Koh.

BRAND’S® ACTIFMYNDA PLUS boleh didapati di farmasi terkemuka, pasar raya dan pasar raya besar di seluruh negara dengan harga RM25.90 bagi setiap pek (6 botol x 42g). Untuk keterangan yang lebih lanjut tentang bagaimana anda boleh mengaktifkan minda setiap hari, sila layari laman web di www.brandsworld.com.my atau hubungi talian Khidmat Prihatin Pelanggan kami di 1-300-228-300.

Check Also

BAZAR RAMADAN HABIB Bermula 22 Sehingga 24 Mac 2024

Sebagai persediaan hari lebaran yang bakal menjelma tidak lama lagi, HABIB berkongsi keterujaan untuk menyambut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *