Kolaborasi UT Pertama dengan Kumpulan Budak Lelaki K-POP TREASURE

UNIQLO mengumumkan pelancaran “Find Your TREASURE UT”, menandakan kerjasama pertama antara jenama baju T grafik UNIQLO, UT, dan kumpulan idola K-pop popular, TREASURE. Koleksi ini menampilkan reka bentuk yang diilhamkan oleh setiap lagu paling terkenal kumpulan ini, menjadikannya seperti koleksi hit terbaik. Reka bentuk yang sederhana tetapi bergaya membolehkan pemakai menikmati sepenuhnya pandangan dunia lagu-lagu TREASURE, menarik bukan sahaja kepada peminat tetapi juga kepada pelbagai peminat muzik. Reka bentuk istimewa ini telah dicipta khusus untuk UT.

Koleksi untuk menikmati sepenuhnya pandangan dunia muzik

Koleksi ini menawarkan peluang unik untuk merasai esensi muzik TREASURE. Dengan reka bentuk yang diilhamkan oleh watak dan video muzik enam lagu TREASURE perwakilan – “BOY,” “I LOVE YOU,” “JIKJIN,” “DARARI,” “HELLO” dan “BONA BONA”. Siluet besar adalah mesra unisex dan dibangunkan khusus untuk Find Your TREASURE UT. Peminat akan berminat untuk melihat corak mana yang dipakai oleh ahli kegemaran mereka.

Ahli TREASURE memakai Find Your TREASURE UT menunjukkan personaliti mereka

Siri visual baru yang segar dirancang untuk dikeluarkan pada masa akan datang dengan ahli TREASURE memakai reka bentuk istimewa dan pelbagai ekspresi. Visual istimewa ini termasuk video di belakang tabir semasa penggambaran, selfie yang diambil oleh ahli sendiri, dan mesej video untuk pelanggan. Visual ini adalah TREASURE lain untuk peminat yang hanya boleh dialami melalui Find Your TREASURE UT.

Check Also

Kempen Mari Beli Lokal – Ramadan Raya 2024 Kembali Lagi

Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (KUSKOP) menyasarkan RM2.5 juta hasil jualan usahawan tempatan melalui Kempen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *