Koleksi Krismas ‘Pandora’ Gabungkan Motif Klasik Dan Reka Bentuk Kontemporari

Menggabungkan motif klasik dan reka bentuk kontemporari, koleksi Krismas Pandora berkilau dengan daya tarikan bermusim dan bahan-bahan mewah.

Koleksi Pandora Krismas diturunkan kepada ahli-ahli media pada 20 November 2012 di Ibu Pejabat Pandora di Habib Ampang Point bilik pameran. Acara tersebut telah dihoskan oleh Datin Zarida Noordin, Pengarah Urusan Pandora Malaysia. Turut disampaikan pada majlis itu ialah Pengerusi Pandora Malaysia, Dato ‘Meer Sadik Habib. Penyanyi Nurul Wahab, Aileen Gabriella Robinson (Miss Tourism International 2011/2012) dan Yvonne Lee (Miss World Malaysia 2012) adalah antara selebriti yang membantu untuk mempamerkan koleksi Krismas.

Hanya bertajuk ‘Night-time Fable’, koleksi bersinar terang yang termasuk baru berkilau baru Pave manik, bintang bergemerlapan dan baru Krismas bertemakan azimat termasuk daya tarikan lelaki roti halia perayaan dan Krismas stok manik. Seorang lelaki roti halia gembira tergantung daya tarikan adalah kenang-kenangan aneh kenangan keemasan. Tambah sentuhan Krismas gelang anda dengan comel tergantung azimat perayaan seperti pesona bintang tergantung, topaz biru tergantung daya tarikan dan beruang kutub tergantung daya tarikan. Ini azimat tergantung boleh dipakai pada gelang anda, atau memakai sebagai loket pada rantai kalung, hadiah yang sempurna bagi seseorang yang istimewa.

New koleksi Pave terdiri daripada azimat perak sterling dengan di-trend berwarna padu zirkonia. Bermula daripada merah jambu lembut untuk kobalt misteri biru hitam dan coklat musim gugur, batu Pave ditetapkan oleh tangan, menambah bersinar tersendiri dan cemerlang kepada setiap keping. Koleksi ini mempunyai azimat perak sterling bulat dan klip, azimat berbentuk hati, setiap berturap dalam batu permata zirkonia padu berkilau. Pave menetapkan azimat zirkonia padu dalam warna perayaan menambah bergemerlapan rayuan kepada musim perayaan, dengan mutiara mewah dan cincin batu permata facetted dan anting-anting menambah kontras dramatik. Reka bentuk abadi, ketukangan kualiti dan kombinasi tanpa had membuat koleksi pilihan yang tepat untuk menambah bersinar tambahan untuk kombinasi barang kemas pilihan anda dan melihat bermusim.

Berkilau gelap biru mutiara air tawar berbudaya pada hitam Rhodium sterling perak menambah kelebihan kepada koleksi untuk cincin dan anting-anting. Jadikan ini kelihatan anda sendiri dengan menyusun dan bercampur dengan barangan lain untuk disesuaikan dengan mood anda atau gaya.

Bercakap pada majlis pelancaran itu, Zarida berkata “Pandora berdasarkan reka bentuk dan kepingan yang semuanya adalah buatan tangan dengan dedikasi memastikan semua produk telah selesai dengan kualiti tertinggi. Dengan Pandora, terdapat peluang yang tidak berkesudahan sekeping barang kemas anda dan ini adalah
bahagian yang paling unik tentang ia. Wanita boleh bertukar ganti keping Pandora mereka membolehkan mereka untuk meluahkan rasa mereka sendiri peribadi gaya “.

Harga koleksi bermula dari RM100 dan seterusnya. Dapatkan stok Krismas perhiasan Pandora edisi terhad dengan pembelian RM500 dan ke atas. Promosi ini berjalan sepanjang bulan Disember 2012.

Untuk memiliki sekeping Pandora sendiri anda hari ini, melawat mana-mana lokasi lain Pandora di Bangsar Village II, Empire Shopping Gallery, Subang, 1 Mont ‘Kiara, Mid Valley Megamall, Tropicana City Mall, Gurney Plaza, Pulau Pinang, Setia Mall City, Shah Alam, Paradigm Mall, Kelana Jaya, Alamanda Putrajaya, Kuala Lumpur International Airport dan butik kiosk di Pavilion Kuala Lumpur, Suria KLCC, Tangs 1 Utama dan Pandora kaunter barang kemas di bilik pameran Habib Ampang Point.
Timur Pandora Malaysia butik terletak di Spring Shopping Center, Sarawak dan Suria Sabah.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai koleksi terbaru Pandora dan promosi, sila layari www.pandora.net atau menyertai sebagai peminat di laman Facebook mereka Unforgettable Moments – Malaysia’.

[nggallery id=127]

Check Also

BAZAR RAMADAN HABIB Bermula 22 Sehingga 24 Mac 2024

Sebagai persediaan hari lebaran yang bakal menjelma tidak lama lagi, HABIB berkongsi keterujaan untuk menyambut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *