Friday , February 23 2024

Koleksi Musim Luruh/Sejuk 2014 Jam Tangan TITAN

The Titan Garden of Eden_Fall Winter Collection 2014 is the perfect gift for Christmas or when ushering the New Year

Dedaunan kering berwarna coklat di tanah menandakan permulaan musim luruh manakala kedinginan angin dalam udara pula menjadi petanda kepada kedatangan musim sejuk. Di setiap transisi musim, hadir perayaan penuh makna – ia merupakan momen untuk bergembira, memberi hadiah dan satu keraian.

Titan memegang semangat Joy of Gifting sepanjang musim perayaan ini bersama seleksi jam tangan baharu. Musim memberi hadiah ini pasti bermakna dengan pilihan daripada jam tangan terbaik Titan. Berteraskan rekaan bergaya dan ciri premium koleksi musim luruh/sejuk 2014, setiap detik ada jam tangan yang tersendiri. Anda boleh memadankan jam tangan ini mengikut majlis dan mood sendiri. Sama ada ia dijadikan aksesori pada parti Malam Krismas atau diberikan sebagai hadiah sempurna sempena Krismas mahupun Tahun Baru – Titan semestinya menepati setiap sambutan yang anda raikan.

Standing 3rd from left Anand Mishra Director of Chronosoft and Mr H G Raghunath CEO of Watches & Accessories Titan Company Limited

Turut berkongsi pandangan, Encik H G Raghunath – Ketua Pegawai Eksekutif (CEO), Watches & Accessories, Titan Company Ltd berkata: “Pelanggan kami di Malaysia amat menghargai dan menyokong kami sehingga ia mampu menjadi salah satu pendahulu dalam jenama jam tangan di negara ini. Kami sangat teruja untuk melancarkan Koleksi Musim Luruh/Sejuk 2014 Titan ini. Tidak dinafikan, ia satu detik bermakna buat kami kerana mampu menyediakan seleksi jam tangan premium kepada pelanggan setia kami pada waktu begini. Titan sentiasa percaya kepada konsep Joy of Gifting dan merangkumkan koleksi jam tangan mempesona sempena musim perayaan ini adalah waktu terbaik bagi kami mengadaptasi konsep ini. Titan sentiasa bersama anda pada setiap detik keraian anda!”

Dua koleksi istimewa perayaan pada musim ini ialah – Titan ‘Garden of Eden’ untuk wanita dan Titan HTSE buat lelaki. Setiap jam tangan memiliki ciri berbeza dengan rekaan inovatif. Barisan jam tangan sofistikated ini ditetapkan pada harga antara RM425 hingga RM1,295. Ia boleh didapati di semua 150 cawangan di Malaysia. Bergaya pada hari Krismas atau kira detik Tahun Baharu bersama-sama jam tangan elegan Titan ini. Anda boleh menyesuaikan jam tangan anda bersama gaya kasual segak ketika sarapan tengah hari (brunch), pakaian ke parti atau dengan dres istimewa di dalam almari anda.

 

Check Also

THE SECOND PUTRAJAYA WUSHU CHAMPIONSHIP UNCOVERS MORE WORLD BEATERS FROM UPCOMING JUNIORS!

The 2023 Putrajaya Wushu Championship was staged successfully at the Midpoint Shopping Centre in Pandan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *