Konsert Fenomena D’POP

Sebuah konsert yang mengumpulkan penyanyi-penyanyi popular era 70an-90an dari pelbagai genre muzik bakal diadakan pada 28 September 2018 bermula jam 8.30 malam bertempat di Dewan Banquet Menara FELDA, Kuala Lumpur.Bersesuaian dengan dengan temanya, Konsert Fenomena D’POP bakal dijayakan oleh 9 artis popular dan terhebat tanah air seperti Dato’ M. Daud Kilau, Dato’ Jamal Abdillah, Dato’ Nassier Wahab, Rohana Jalil, Zur Eda, Amelina, Haiza, Zamani SLAM dan Siti Nordiana.

Konsert yang dianjurkan buat julung kalinya oleh syarikat pengurusan acara Wide Lane Event & Management itu, dijadualkan berlansung selama 3 jam tanpa henti bakal dan bakal di hoskan oleh penyampai radio Kool FM, Muaz. Peminat-peminat yang hadir pada malam tersebut bakal menikmati persembahan dari artis-artis pujaan mereka sambil menikmati hidangan makan malam eksklusif yang disediakan oleh pihak D’Saji. Selain dihiburkan, peminat-peminat bertuah yang membeli tiket untuk konsert pada malam itu bakal membawa pulang hadiah cabutan istimewa yang berupa tiket penerbangan ke destinasi-destinasi luar negara.

Menurut Pengarah Strategik Wide Lane Event & Management, Encik Rashid Ramli, pihaknya akan memastikan konsert pada malam tersebut berjalan lancar dan berjaya. Menurutnya lagi, sebahagian kutipan dari jualan tiket konsert pada malam itu akan disalurkan kepada tabung dana Majlis Kanser Malaysia (MAKNA).

Menepati kehendak ramai, eksklusif serta seiring dengan tujuan konsert ini diadakan bagi mengumpul dana bagi MAKNA, pihak Wide Lane Event & Management menawarkan pakej harga tiket yang berpatutan bermula dari RM1000 (Platinum), RM500 (Gold), RM300 (Silver) dan RM200 (Emerald). Tiket- tiket boleh di dapati mulai hari ini melalui wakil jualan di DEWAN KACH’e yang beralamat di No 36, Jalan Serendah 26/41, Sekitar 26, Seksyen 26, 40400 Shah Alam.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi talian 019-3977830 atau semak maklumat di :
Facebook: fenomenadpop
Instagram: @fenomenadpop
Twitter: fenomenadpop
Emel: fenomenaoiii.18@gmail.com

Check Also

MASING MASING VERSI TRADISIONAL,ERNIE ZAKRI DI KELAS TERSENDIRI

Lagu Masing Masing nyanyian penyanyi terkenal Ernie Zakri terus mendapat sambutan hangat bukan saja dalam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *