Lebih Khasiat Pati Prun Dalam InnerShine

Baru-baru ini InnerShine Pati Prun telah melancarkan saiz botol terbaru iaitu 60% lebih besar iaitu 70ml. Kini,para pengguna boleh memilih dua saiz dipasaran iaitu 70ml atau saiz biasa 42ml.

Prun terbukti mengandungi dua kali anti-oksidan daripada buah-buahan lain bagi melindungi kulit daripada radikal bebas lalu melambatkan proses penuaan.Selain serat makanan ia juga kaya dengan Vitamin C termasuklah Inulin dan Oligofruktosa. Inulin dan Oligofruktosa berfungsi untuk melancarkan sistem pencernaan dan detoksifikasi. Vitamin C pula menyumbang kepada penghasilan kolagen untuk mengekalkan keanjalan kulit,sekaligus memberi penampilan yang tampak lebih muda.

Majlis pelancaran pek baru ini dimeriahkan lagi dengan kehadiran duta Innershine iaitu pelakon dan penyanyi terkenal,Maya Karin. InnerShine boleh didapati disemua pasar raya besar,pasar raya dan farmasi di seluruh negara dengan harga RM71.90 untuk pek 70ml yang mengandungi 12 botol baru dan RM54.90 untuk pek 42ml yang juga mengandungi 12 botol.

Sila layari www.innershine.com.my untuk keterangan lanjut.

 

 

Check Also

6 JIWA MUDA, PENERUS LEGASI MUZIK YANG BIKIN ORANG“KETAGIH” CHERRY ON TOP

Sudah sekian lama industri muzik arus perdana tanah air tidak diperdengarkan dengan band multi bakat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *