AL-IKHSAN SPORTS bawakan Liverpool FC’s home kit terkini bagi musim 2023/24

Umpama kit ikonik yang “dilahirkan” semula! Kit Liverpool FC home kit ini adalah reka bentuk klasik dalam warna rasmi Liverpool iaitu merah dengan kolar kontras putih dan lilitan lengan yang diilhamkan oleh pemenang Piala FA, skuad Shankly 1973-74.

Di bahagian belakang jersi pula, lambang 97 yang dikelilingi nyalaan api terletak di pada leher tengkuk jersi pula adalah untuk mengenang insiden kejam tentang kanak-kanak, wanita dan lelaki yang terbunuh akibat bencana Hillsborough. Kedua-dua stadium dan jersi perlawanan mengadaptasi teknologi Dri-FIT Nike untuk membantu kekal sejuk semasa permainan atau sesi latihan.

Penampilan sulung koleksi ini akan dibuat menerusi perlawanan akhir musim ini, bertemu dengan Aston Villa di tempat sendiri. Perlawanan ini dijadualkan akan berlangsung pada 20 Mei sebagai perlawanan akhir Anfield.

Nama dan gaya nombor kelab untuk bahagian belakang baju mengambil inspirasi dari bandar, dengan pandangan kontemporari pada papan tanda jalanan Liverpool yang bersejarah. Jersi ini dicetak dengan dakwat berasaskan air sebagai pilihan yang lebih tepat serta sesuai dipakai untuk pertandingan piala dan perlawanan persahabatan.

Menurut Vach Pillutla, Ketua Pegawai Eksekutif Al-Ikhsan Sports, “Biarpun Liverpool FC mengalami pretasi yang pasang surut pada musim ini, kelab itu masih mempunyai peminat yang luar biasa. Selama bertahun-tahun, melalui Al-Ikhsan Sports, www.al-ikhsan.com, Football Republic dan kedai Rasmi LFC di Sunway Pyramid, kami telah cuba membawa pengalaman Anfield kepada peminat yang mungkin tidak dapat pergi dan menikmati pengalaman tersebut secara secara langsung. Barangan LFC hari ini tersedia secara meluas di 105 kedai kami yang terpilih. Kejayaan ini dapat dicapai, dengan jentera pengedaran dan pemasaran yang luar biasa Al-Ikhsan Sports yang telah kami bina sejak 30 tahun yang lalu.”

Kit rumah akan tersedia dalam saiz lelaki, wanita dan junior, serta dalam versi perlawanan dan stadium. Ini juga termasuk koleksi gaya hidup, jaket lagu kebangsaan, Polo T, bahagian bawah trek, baju leher bulat, topi dan seluar pendek yang akan masuk kemudian di kedai rasmi LFC. Harga koleksi ini adalah dari RM89 untuk Tshirt leher bulat (junior) dan sehingga RM515 untuk jersi autentik.

Koleksi terbaharu ini boleh didapati di kedai rasmi Liverpool FC, Sunway Pyramid mulai 19 Mei, kedai Al-Ikhsan Sports terpilih melalui platform e-dagang rasmi, www.al-ikhsan.com untuk pengalaman membeli-belah yang mudah, mulai 19 Mei ini.

Check Also

TCL DAN LAZADA MEMPERKENALKAN TV QLED T7B DANTV GOOGLE V6B YANG CANGGIH SECARA EKSKLUSIF DALAM TALIAN

TCL, pemimpin global dalam elektronik pengguna dan jenama TV kedua terbesar di dunia, telah mengumumkan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *