MAHA BUFFET

Projek MAHA BUFFET 2023 ini melibatkan dua otai dalam dunia F&B, iaitu Restoran Mak Kimbong dan Experiment Kitchen yang berpengalaman lebih sedekad dalam bidang masakan. Mereka yang terkenal dengan menu tengaharl seperti Sotong gergasi bakar & western food telah bergabung bagi menjayakan projek mega Ramadhan ini. Projek MAHA BUFFET inl bermula pada Ramadhan ketiga laitu 25 Mac 2023 sehingga 20 April 2023 bermula 6.30 petang — 9.30 malam di Dewan C, MAEPS Serdang.

MAHA BUFFET mempunyai lebih 200 jenis menu setiap hari dan 20 stall Live cooking menu yang terdiri dari masakan kampung, western, pencuci mulut, kuih-muih & menariknya di MAHA BUFFET turut menyediakan Kids Food Station supaya kanak-kanak juga turut menikmati menu berbuka yang lazat & menepati citarasa anak-anak.

Dengan tagline “Family Friendly Buffet”,mereka menawarkan pelbagai aktivitl menarik untuk dilakukan seisi keluarga sebelum dan selepas waktu berbuka. Antaranya seperti Arcade Game, Bouncing Castle, PS4 Game Station, Origami & pelbagai lagi aktiviti menarik. Lebih menarik setiap hari akan diserikan dengan persembahan dari LIVE BAND, artis nasyid & perkongsian dari penceramahpenceramah serta ustaz terkenal tanah air seperti Ustaz Shamsul Debat, Ustazah Siti Nor Bahyah dan ramai lagi sepanjang bulan Ramadan.

MAHA BUFFET juga ada menyediakan Al  Quran di ruang solat orang kurang upaya untuk mereka yang ingin menghabiskan masa membaca Al Quran sementara menunggu waktu berbuka puasa.

Ruang makan yang luas dan berhawa dingin sepenuhnya pasti akan memberi keselesaan kepada keluarga yang datang untuk meluangkan masa iftar bersama. Kemudahan lain seperti surau yang luas, ruang parking luas dan percuma, malah MAHA BUFFET turut menyediakan ruang parking VIP & Valet Parking untuk memudahkan semua pengunjung yang datang.

Setiap masakan itu dimasak dengan penuh kasih sayang & teliti penyediaanya dan anda tidak akan menyesal.Harga yang ditawarkan juga sangat berbaloi. Hanya RM89.90 SAHAJA untuk dewasa & RM49.90 untuk kanak-kanak/OKU/Warga emas serta PERCUMA bagi kanak-kanak berumur 4 tahun kebawah. Sangat berbaloi untuk nikmati.

Check Also

MITCHELL CHEAH DAN NAQUIB AZLAN AKAN MEMIMPIN SERANGAN WING HIN MOTORSPORTS DALAM PUSINGAN 1 THAILAND SUPER SERIES

Mantan pemandu kereta balap antarabangsa, Mitchell Cheah, dan pemenang perlumbaan Endurance Sepang 1000km, Naquib Azlan, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *