Maya Karin ‘Tidur’ Dengan Vono Selama Setahun Lagi

Pelakon jelita, Maya Karin baru saja memperbaharuhi kontraknya sebagai duta serta jurucakap jenama tilam antarabangsa, Vono. Ini merupakan tahun keempat beliau sebagai duta dan Maya memberitahu beliau sudah mempunyai empat buah tilam jenama tersebut di rumahnya.

Maya berkata beliau bersyukur kerana masih lagi diberi kepercayaan dan memikul tanggungjawab berkenaan selama setahun lagi.
Difahamkan jualan tilam Vono juga mempunyai peningkatan sejak kemunculan Maya Karin. Malah lebih menggembirakan aktres itu, beliau mendapat banyak respon positif daripada peminat yang juga merupakan pelanggan tilam Vono sekaligus mereka turut berkongsi rasa puas hati mereka terhadap kualiti produk berkenaan.
Maya mula menandatangani kontrak dan memikul tanggungjawab sebagai duta bagi jenama tilam dari United Kingdom (UK) itu sejak tahun 2010. Sebelum Maya, penyanyi popular Ziana Zain pernah dilantik sebagai duta dan jurucakap produk itu selama 10 tahun.
Dalam perkembangan lain, Maya baru saja selesai menjalani penggambaran filem Nota, di Kuching Sarawak. Filem arahan pengarah dari Jepun, Yasu Tanaka itu menggandingkan Maya dan Hans Isaac, sebagai suami isteri.
*credit – mD & todakmerah (photo)
[nggallery id=160]

Check Also

MASING MASING VERSI TRADISIONAL,ERNIE ZAKRI DI KELAS TERSENDIRI

Lagu Masing Masing nyanyian penyanyi terkenal Ernie Zakri terus mendapat sambutan hangat bukan saja dalam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *