MAZDA Lancar Bilik Pameran Terbesar Di Asia Tenggara

Sejajar dengan kekuatan yang semakin berkembang dan komitmen untuk pasaran Malaysia, Mazda telah memperkenalkan bilik pameran baru dan ibu pejabat korporat – 3S pusat yang sangat terkini dengan kemudahan dan reka bentuk  di Glenmarie, Shah Alam.

Ia terdiri daripada ruang lantai seluas 130,000 kaki persegi dengan empat tingkat.Ia adalah bilik pameran terbesar di rantau Asia Tenggara. Turut hadir pada majlis pelancaran itu ialah Duta Jepun ke Malaysia, Mr. Shigeru Nakamura, Pengerusi Kumpulan Berjaya Corporation, ‘Tan Robin, ketua pegawai eksekutif Bermaz Motor Sdn Bhd, Dato’ Dato Ben Yeoh, Pengarah Eksekutif Bermaz Motor, Datuk Francis Lee, serta sebagai Pengarah Eksekutif Prima Merdu Sdn Bhd, Dato ‘Amer Hamzah.

Encik Yamanouchi dalam ucapannya berkata, “Ia adalah saat yang membanggakan bagi kami di Mazda Motors Corporation hari ini juga kerana kami sanjungi kejayaan Berjaya Corporation, Bermaz Motor Sdn Bhd dan Prima Merdu Sdn Bhd dalam mengukuhkan lagi kehadiran jenama di Malaysia dengan pembukaan bilik pameran baru ini”.

Ini pelaburan yang terbaru dan yang sangat menakjubkan oleh rakan kongsi perniagaan Mazda di Malaysia akan pergi jauh dalam membuat pemilikan kenderaan Mazda usaha yang bangga dan memuaskan.

 

Check Also

PERSATUAN HOTEL BAJET & BISNES MALAYSIA JALIN KERJASAMA DENGAN VENDFUN SDN. BHD

Persatuan Hotel Bajet & Bisnes Malaysia (MyBHA) telah memeterai perjanjian persefahaman (MoU) dengan Vendfun Sdn. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *