Menjadi tonton VIP bersama Saharul Ridzwan dan Mia Ahmad

Portal video nombor satu Malaysia, tonton dengan lebih 5.9 juta pelanggan, berjaya mencipta era baharu yang melanda dunia hiburan tanah air kita dengan menyajikan pelbagai filem dan drama – tidak kira tempatan mahupun antarabangsa.

Setelah pembaharuan lengkap dilakukan dan memperkenalkan tonton VIP, tonton kini telah bertukar menjadi lebih padat dan canggih. Dua selebriti popular tanah air iaitu Saharul Ridzwan dan Mia Ahmad juga dilantik sebagai duta tonton untuk program Bahasa Melayu sejak 20 April 2016 yang lalu.Selain itu, tonton juga melantik Soo Wincci dan Henley Hii sebagai duta untuk program Bahasa Cina.

MMIM8730

tonton sememangnya dikenali sebagai ‘Raja’ drama-drama tempatan, anda pasti tidak sabar menantikan pelbagai drama hebat yang berdefinasi tinggi (HD) dan juga drama yang disiarkan beberapa bulan awal sebelum disiarkan di kaca TV.Malahan, beberapa program eksklusif untuk Hari Kebangsaan telah disediakan seperti It’s A Date, Cinta Roller Coaster dan Secret Lover. Selain itu, program eksklusif tonton seperti Hijab Chic, Crazee Stupid Stuff, 1001: Celebrity Encounters dan Cinta Masam Manis merupakan program yang tidak harus dilepaskan.

Anda boleh melanggan pakej VIP terbaharu serendah RM3 yang menawarkan program siaran langsung, saluran premium dan arkib video tonton melebihi 23,000 jam tanpa sebarang iklan video. Pelan langganan VIP bermula dari RM3 (sehari), RM5 (seminggu), RM10 (sebulan) dan RM96 (setahun).Pengguna tonton yang bukan VIP, masih boleh menikmati program yang disajikan secara percuma seperti kandungan berita, bual bicara dan program yang bersiaran secara langsung dan banyak lagi. Pengguna tonton juga boleh menonton dua episod pertama setiap drama bersiri lama dan baharu tanpa sebarang bayaran.

MMIM8579 (N)

Sempena Hari Kebangsaan ke-59, tonton turut mengadakan kolaborasi istimewa bersama Harian Metro. Pembaca Harian Metro bakal menikmati keseronokan sebagai pengguna ‘VIP’ secara PERCUMA!. Mereka hanya perlu mendapatkan kod penebusan di muka surat hadapan akhbar Harian Metro pada 31 Ogos 2016 nanti.

“Dengan menawarkan pelbagai program tempatan yang menarik dan hebat, tonton akan menjadi pilihan utama dalam kalangan rakyat Malaysia di mana para pengguna boleh menonton program-program kegemaran mereka ikut keselesaaan masing-masing, di mana sahaja mereka berada,” kata Airin Zainul, Pengurus Besar Kumpulan ntv7, 8TV & tonton.

MMIM8569

“tonton turut menawarkan portal video sehenti untuk orang ramai, di mana mereka dapat menikmati pelbagai jenis pilihan program-program tempatan mahupun antarabangsa yang disediakan,” tambah Airin. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web www.tonton.com.my dan ikuti laman media sosial:

Facebook: tontonMY

Twitter:  tontonMY

Instagram: tontonMY

Hashtag #tontonMY #tontonMacamVIP

Anda juga boleh menghubungi kami di LIVE chat service atau di talian 03-2717 2020!

Check Also

Roh dan Fitrah Bakal Diterjemahkan Menerusi Konsert “Oh Irama Oh Nyawa Kugiran Wak Jeng”

Usah di nilai pada nama yang tampak tidak begitu komersil, tetapi hargailah dan pandanglah pada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *