METALLICA Sah Ke Malaysia Ogos Ini!!!!!!!!!!!

Bersempena menyambut ulangtahun ke-19 Galaxy Group, mereka bakal membawakan icon rock terkenal dunia iaitu Metallica pada 21 Ogos di Stadium Merdeka,Kuala Lumpur.

Metallica ditubuhkan pada tahun 1981 oleh pemain drum Lars Ulrich dan pemain gitar dan vokalis James Hetfield, Metallica telah menjadi salah satu kumpulan rock yang paling berpengaruh dan komersial yang berjaya dalam sejarah, setelah dijual 110 juta album di seluruh dunia dan bermain untuk berjuta-juta peminat di seluruh dunia. Mereka telah menjaringkan beberapa album multi-platinum, termasuk 1991 Metallica  ini (biasanya dirujuk sebagai “The Black Album”), yang merupakan jualan album terbaik dalam sejarah SoundScan dengan jualan 16 juta album di Amerika Syarikat sahaja.

Metallica Live di Malaysia 2013  dianjurkan oleh Kumpulan Galaxy Group dengan LAMC Productions dan Rockstar Touring serta sokongan dari Malaysia Major Events dengan sempena Tahun Melawat Malaysia 2014. Harga tiket pada RM680, RM550, RM450, RM380, RM350 dan RM195, boleh didapati dari Julai 6 dan 7 di pelancaran awam eksklusif di Fahrenheit 88 KL (ruang legar, tingkat bawah) mulai pukul 11.30 pagi.

Dari 8 Julai bulan Julai 10:00  pagi, tiket-tiket boleh didapati di semua kaunter tiket Galaxy di Mid Valley, Sg Wang kaunter dan Tiket Charge laman web www.ticketcharge.com.my.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Kumpulan Galaxy di 03-22822020, atau layari www.galaxy.com.my. / Galaxy Group (Halaman Facebook)

 

 

 

 

 

Check Also

Merchantrade Asia Lancar Merchantrade Money Biz Yang Merupakan Kad Prabayar Korporat Pertama Malaysia

Merchantrade Asia Sdn Bhd (Merchantrade), peneraju inovasi dalam perkhidmatan kewangan digital, telah melancarkan Kad Korporat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *