NEELOFA Dilantik Sebagai Duta Produk CHEW N’ GLOW

Sun Fabulous Sdn Bhd dengan rasminya melantik Noor Neelofa Mohd Noor, 28 Tahun, sebagai Duta bagi produk Chew N’ Glow.

Produk yang dirasmikan oleh Neelofa sendiri dan acara tersebut dijalankan secara gilang gemilang di Ballroom, Mercu Mustapha, Damansara Perdana pada pukul 8:30 PM.

Chew N’ Glow adalah produk yang diformulasikan oleh pakar nutrisi pemakanan dan pakar perubatan kanak-kanak dan kulit mengawal selia kesemua testimonial daripada pelanggan.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Sun Fabulous Sdn Bhd, En Izdihar Rosland, produk ini diasimilasi dari ekstrak buah-buahan dan diklasifikasikan sebagai makanan dan ia selamat untuk dimakan oleh bayi, kanak-kanak, wanita hamil & menyusukan anak, lelaki dan juga perempuan. Chew N Glow mampu membantu mempercepat proses penyembuhan luka di kulit, memberikan sinar pada raut wajah, dan ia juga rawatan alternatif untuk pesakit Eczema dan sangat sesuai pada mereka yang alahan kepada makanan laut.

Neelofa merupakan calon duta yang terbaik dan keputusan diambil berdasarkan reputasi selebriti berkenaan. Pihak syarikat juga menawarkan pakej agen yang bersesuaian iaitu serendah RM350.00 dan pelanggan berpeluang untuk memenangi pakej percutian bersama Duta tersebut di Mauritius dan dijangka sambutan hari lahir Neelofa akan diadakan di Mauritius.

Informasi mengenai syarikat adalah seperti berikut:

Sun Fabulous Sdn Bhd

10-2 Jalan PJU 7/16

Mutiara Damansara

47800 Petaling Jaya,

Selangor Darul Ehsan.

Hotline: +6(03)- 010 887 8783

Tel: +6(03)- 7710 0030

Faks: +6(03) – 7710 0031

Web: www.ChewNGlow.com atau www.SunFabulous.com

Check Also

GLOBAL TURBINE ASIA SDN BHD, YAYASAN LEMBAGA TABUNG ANGKATAN TENTERA DAN UNIVERSITI KUALA LUMPUR JALINKAN KOLABORASI DALAM PENDIDIKAN SERTA KEMAHIRAN

Global Turbine Asia Sdn. Bhd. (GTA), Yayasan Lembaga Tabung Angkatan Tentera (YLTAT) dan Universiti Kuala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *