Neelofa Duta Mattress Probiotik King Koil Malaysia

King Koil Malaysia meraikan satu lagi peristiwa penting dalam usaha berterusan untuk inovasi yang membezakannya sebagai pemimpin dalam teknologi tidur dengan melancarkan tilam 1 probiotik Malaysia. Mengungkap Raja Koil Actipro tilam yang baru pada acara eksklusif yang diadakan di Pietro Ristorante Italiano, Damansara Heights, tetamu jemputan dan rakan mempunyai peluang untuk menjadi yang pertama untuk melihat teknologi ini benar-benar baru.

Kelembapan badan dan sel-sel kulit mati yang orang kehilangan apabila mereka sedang tidur merupakan sumber makanan yang ideal untuk hama rumah. Permaidani dan tilam kami menyediakan mereka dengan persekitaran yang ideal di mana mereka boleh hidup dalam kemewahan dan dengan itu membiak dengan cepat. Sama ada alam sekitar adalah bersih atau tidak, hama rumah tidak dapat dielakkan. Hama habuk rumah purata tinggal selama kira-kira dua atau tiga bulan, tetapi mengeluarkan semula dengan cepat jika ia mempunyai sumber yang baik makanan. Terdapat kira-kira dua juta hama rumah di tilam purata.

Makhluk-makhluk kecil boleh menyebabkan pelbagai reaksi alergi pada manusia, jadi ia adalah dinasihatkan untuk memberi mereka bukan peluang sedikit mengganggu hidup anda, dan terutamanya tidur anda.

Probiotik Actipro adalah organisma aktif. Menggunakan probiotik ini untuk King Koil Actipro tilam pada skala besar memberikan hama rumah sedikit peluang untuk hidup dan meneutralkan alergen. Mikro-organisma probiotik menyerap kelembapan dalam persekitaran tidur dan menghadam semua bahan yang boleh dimakan dalam fabrik. Ini mewujudkan persekitaran yang tidak menarik kepada hama habuk rumah yang boleh menyebabkan alahan dan kekurangan khasiat untuk mereka. Ia adalah satu proses yang 100% semulajadi yang menggantikan kimia atau biocidal teknik untuk menghapuskan alergen yang dihasilkan oleh hama debu, bakteria yang tidak diingini dan bau yang tidak menyenangkan.

Dengan teknologi baru ini dan terbukti inovasi tidur King Koil untuk keselesaan dan kualiti, Raja Koil Malaysia telah membangunkan dan melancarkan 3 model Actipro ke dalam pasaran; Actipro I, Actipro II dan Actipro III. Terdapat dalam pelbagai saiz dan seluruh rangkaian lebih daripada 2000 peniaga di seluruh Malaysia, King Koil menjanjikan rakyat Malaysia tidur semula jadi.

Majlis itu turut dihadiri oleh Neelofa, duta jenama King Koil yang diketengahkan di dalam kempen pelancaran Actipro. “Sebagai salah satu bintang yang paling cepat meningkat Malaysia, King Koil kagumi serba boleh beliau, personaliti yang bertenaga dan dinamik yang merupakan perlawanan yang sempurna untuk jenama King Koil,” kata Encik Harris Pardi, Ketua Pegawai Operasi OCB Berhad dan Pengarah Raja Koil Malaysia.

Actipro pelancaran kempen akan mempunyai iklan di TV, surat khabar, majalah, papan iklan, rangkaian digital dan sosial serta di bawah bahan-bahan yang selaras di peringkat runcit. Terdapat juga akan menjadi acara pengguna pada 2-4 November 2012 di Mall Perabot Viva dengan banyak hadiah dan kejutan. Peminat Neelofa juga akan mendapat peluang untuk bertemu beliau pada majlis itu.

[nggallery id=99]

Check Also

Ratusan Pelabur Menjadi Mangsa Penipuan Skim Pelaburan oleh Seorang “Datuk Wira”

Seorang pelabur British yang ditipu melebihi RM60 juta oleh seorang ahli perniagaan Malaysia bergelar “Datuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *