Pembukaan Amber Chia Academy ke-4 di Berjaya Times Square serta sambutan hari jadi yang ke-30

Pada 8 Disember yang lepas bertempat di Berjaya Times Square, Supermodel terkenal Malaysia iaitu Amber Chia telah merasmikan pembukaan Amber Chia Academy yang  ke-4 selepas Jaya One (Petaling Jaya),Melaka dan Pulau Pinang. Pada majlis itu juga diadakan sambutan hari jadi utk beliau yang ke-30 yang jatuh pada 14 Disember 2011.

Akademi ini menawarkan pelbagai kursus iaitu modelling,photography serta make up. Kursus-kursus ini dijalankan pada setiap hari termasuk hujung minggu. Pada masa akan datang, ia akan menawarkan kursus-kursus seperti seni lakonan,menari dan menyanyi.Terdapat juga kursus make-up iaitu yang diiktiraf oleh KPMA (Makeup Advanced Korea Pro Makeup Association) yang mempunyai ahli seramai 50,000 orang diseluruh dunia.

Bagi sesiapa yang berminat untuk mengikuti kursus yang ditawarkan boleh lah datang terus ke Amber Chia Academy Berjaya Times Square,Lot 08-58,08-59,08-60, Tingkat 8,Berjaya Times Square,N0.1,Jalan Imbi,55100 Kuala Lumpur,Malaysia. Anda juga boleh menghubungi di talian 03-21418998 atau melayari laman web iaitu www.supermodel-academy.com atau www.amberchia.com/academy.

Check Also

HONOR Malaysia Bakal Lancar Empat Produk Baharu Pada 22 April

HONOR Malaysia akan memperkenalkan empat peranti baharu di acara MAGICal Ria Raya pada 22 April …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *