Peraduan Mentos Unlocks The X-Power In you

Dengan kerjasama bersama Twentieth Century Fox dan Marvel, MENTOS telah menjalankan peraduan Mentos Unlocks The X-Power In You untuk filem X-Men Apocalyps, dan menawarkan hadiah eksklusif X-Men dan hadiah wang tunai yang bernilai lebih dari RM50,000. Peraduan berlangsung dari 1 Mei 2016 sehingga 19 Jun 2016.

Dengan pembelian RM5 dan ke atas dalam resit tunggal, warga Malaysia boleh menyertai peraduan Mentos Unlocks The X-Power In You dengan menjawab soalan-soalan yang diberikan dengan betul dan menghantar jawapan berikut berserta butiran melalui aplikasi Whatsapp atau khidmat pesanan multimedia, atau hantar di laman web Mentos.

Pemenang akan dinilai berdasarkan jumlah jawapan yang betul semasa tempoh peraduan dan resit pembelian asal diperlukan untuk menuntut hadiah.

20 peserta akan dipilih untuk memenangi hadiah eksklusif peralatan mandi X-Men dan Kemeja-T yang bernilai RM170 setiap minggu, manakala hadiah utama ialah Keyboard Laser eksklusif X-Men, beg troli, Kemeja-T, wang tunai RM5,000 dan juga bekalan produk mentos untuk satu tahun.

Untuk maklumat lanjut, layari www.mentosxpowercontest.com atau hubungi kami di laman sesawang https://www.facebook.com/mentosmalaysia/.

Check Also

HARTA Teroka Rangkaian Persepsi Melalui Pameran ‘Interwoven Realities’

Sejak dilancarkan pada Ogos 2023, HARTA, merujuk kepada HABIB: Action for the Revival of Traditions …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *