Pizza Double Sensation Terbaru Daripada Pizza Hut

Pizza Hut telah melancarkan produk terbaru di seluruh negara, iaitu Pizza Double Sensation, khusus kepada pengemar piza untuk menikmati dua kali keseronokan dalam satu harga.Keunikan produk terbaru ini memberi pengalaman baru dalam menikmati piza kerana piza dua dalam satu ini mempunyai dua kerak berinti dan dua lapisan atasan yang berbeza di dalam satu piza.

Pertama, Pizza Double Sensation ini mempunyai gegelang keju cair dalam kerak berinti, yang lapisan atasnya pepperoni enak, lada benggala, dan cendawan dalam sos barbeku madu.Kedua, ia mempunyai gegelang sosej yang disaluti keju parmesan keemasan dihias atas kerak kedua dengan berinti rol ayam lembut, bawang berkaramel dan sos salsa.

Pizza Double Sensation ini berada di pasaran di seluruh restoran Pizza Hut dalam negara bermula daripada 11 April sehingga tempoh yang terhad.Piza bersaiz biasa berharga RM26.90, dan saiz besar berharga RM35.90. Bagi hidangan berkumpulan, set kombo bersama sup, garlic breadstix dan 7Up Revive berharga RM29.90 untuk dua orang dan daripada RM48.90 untuk empat orang.

Pengiklanan dan promosi bagi produk ini termasuk iklan di dalam televisyen, radio, iklan bercetak dan laman media sosial.

 

Check Also

HONOR Malaysia Bakal Lancar Empat Produk Baharu Pada 22 April

HONOR Malaysia akan memperkenalkan empat peranti baharu di acara MAGICal Ria Raya pada 22 April …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *